Новини, в яких згадується Різ Уейкфілд

27 серпня 2018,  13:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Махершала Алі очолює каст 3 сезону культової кримінальної антології «Справжній детектив» в його першому загадковому тизер-трейлері.

Актор, найбільш відомий завдяки драмі «Місячне світло» та серіалу «Люк Кейдж», в 3 сезоні знаменитої антології втілює Вейна Хейса, поліцейського детектива з північно-західного Арканзасу. У трейлері він постає в три різні періоди свого життя, а його голос розповідає за кадром про нерозкриту справу, що його переслідує.

Компанію Алі тут складають Кармен Еджого, Стівен Дорфф, Рей Фішер, Різ Вейкфілд, Скут МакНері та Мемі Гаммер.

Прем'єра нових серій «Справжнього детектива» відбудеться в січні 2019 року.

8 жовтня 2013,  13:01 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

10 жовтня виходить в прокат американський фантастичний трилер «Філософи : Урок виживання».

Задіяні у фільмі молоді актори - Джеймс Д'Арсі, Бонні Райт, Фредді Строма , Деріл Сабара, Різ Уейкфілд і Софі Лоу - виконали яскраві ролі в таких світових блокбастерах, як «Хмарний атлас», «Гаррі Поттер», «Знедолені», «Джон Картер», «Діти шпигунів» , «Санктум» і «Гнів Титанів».

У міжнародній школі в Джакарті вчитель філософії пропонує 20-ти студентам уявний експеримент, який обернеться самим екстремальним досвідом у їх житті:

Ви не належите до більшості - у вас є шанс очистити шлях від побутової нісенітниці і дійти до істинної суті речей. Тому весь останній рік ви тренували мозок, щоб користуватися ним, як найвидатніші люди. Декарт, Ньютон, Вітгенштейн. Щоб дослідити в уяві те, що не вдалося дослідити у фізичному світі.

Використовуючи тільки силу логіки, студенти повинні вирішити, хто з них гідний отримати місце в підземному бункері - єдиному місці, де можна врятуватися від ядерної катастрофи, що наближається. Бункер розрахований на десятьох, інших чекає жорстока смерть:

Життя в бункері по інший бік атомного апокаліпсису - не цукор ні за яких обставин. Але найстрашніше було гортати календар і гадати, чи стане кінець ваших мук початком наступних.

Вимушені приймати важкі рішення, молоді люди вступають в небезпечну і напружену гру, в якій править інстинкт виживання, а брехня, вбивство і зрада стають абсолютною нормою. Адже в божевільній гонці із смертю потрібно будь-що вижити:

Тут секс не для задоволення. Ми використовували логіку для виживання. Ми з вами філософи, тому ми знайдемо вихід. Але філософія - це не мораль. І навіть у логіки є межа.

Здійснюючи подорож з однієї ілюзорною реальності в іншу, студенти переживають все більш захоплюючі сценарії апокаліпсису.

Атмосферу катастрофи, що насувається підкреслила музика фільму , написана солістом групи Korn Джонатаном Девісом.