Новини, в яких згадується Джессіка Паркер Кеннеді

31 березня 2021,  20:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наші вітання сімейству Вест-Алленів! Вони дуже скоро познайомляться зі своїм сином в одній з майбутніх серій 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Читати далі...
10 травня 2019,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив наповнений екшеном промо-ролик 22 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яка стане завершальною в даному сезоні.

У фінальній серії 5 сезону Баррі (Грант Гастін) та його команда, куди входять Айріс (Кендіс Паттон), Нора (Джессіка Паркер Кеннеді), Вайб (Карлос Валдес), Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) і Подовжуюча людина (Гартлі Сойєр), зіткнуться зі своїм давнім та найбільш небезпечним ворогом Еобардом Тоуном (Томас Кавана), відомим як Зворотний Флеш.

Також промо-ролик показує поєдинок Цикади II (Сара Картер) та Нори.

Серія отримала пафосну назву «Legacy» («Спадщина»), її режисером став Грегорі Сміт, а її прем'єра відбудеться 15 травня за українським часом.

2 травня 2019,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час героям зупинити Цикаду раз і назавжди в 21 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Команда Флеша знаходиться в стані бойової готовності, коли Цикада II (Сара Картер) збирається звільнити небезпечний вірус, який загрожує всім мета-людям. В промо-ролику Баррі (Грант Гастін) зазначає, що вони «повинні перемогти її, інакше втратять всіх, кого люблять». Після чого нам показують драматичний кадр, коли він тримає на руках Нору (Джессіка Паркер Кеннеді), яка втратила свідомість.

Прем'єра серії «The Girl with The Red Lightning» («Дівчина з червоною блискавкою») відбудеться через тиждень, 8 травня за українським часом.

24 квітня 2019,  22:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора переходить на темну сторону і приєднується до команди лиходіїв в 20 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) намагається впоратися з тим, що Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) його зрадила. Брі Ларван/Жукоокий бандит (Емілі Кінні), Джосс Джекем/Погодна відьма (Рейна Гардесті) та Пітер Меркель/Ганчіркова лялька (Трой Джеймс) повертаються в Централ-Сіті. Циско (Карлос Валдес) вирішує зробити відчайдушний крок.

Серія «Gone Rogue» («Перейшла на іншу сторону») вийде на екрани 1 травня за українським часом.

17 квітня 2019,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Айріс відправляється в майбутнє слідом за Норою в промо-ролику 19 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Кейтлін (Даніель Панабейкер) повинна розібратися в своїх відносинах з матір'ю, коли Бурулька (Кайл Сікор) повертається, щоб здійснити наступну фазу свого жахливого плану. Айріс (Кендіс Паттон) бере ситуацію в свої руки, коли Баррі (Грант Гастін) відправляє Нору (Джессіка Паркер Кеннеді) назад у майбутнє, не дозволивши їм попрощатися.

Серія отримала назву «Snow Pack» («Банда Сноу»), хоча промо-ролик не показує сімейство Сноу. Її прем'єра відбудеться 24 квітня за українським часом.

Всього 5 сезон «Флеша» складатиметься з 22 серій.

20 березня 2019,  15:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чи зможе правда її звільнити? Дивимося напружений промо-ролик 18 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», де Нора стикається з наслідками свого обману.

В 17 серії Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) нарешті розкрила свій страшний секрет, чим дуже засмутила свого батька Баррі (Грант Гастін). У промо наступної серії він гнівно говорить Айріс (Кендіс Паттон), що вона брехала їм з самого першого дня, на що Айріс відповідає, що Нора все одно їхня дочка, як би вона не вчинила. Також у відео з'являється Еобард Тоун/Зворотний Флеш (Томас Кавана), а Нора кричить від жаху.

Серія отримала назву «Godspeed» («Бог у поміч!») і вийде аж через місяць, 17 квітня за українським часом.

14 березня 2019,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Секрети Нори будуть розкриті в 17 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш», заснованого на коміксах DC.

Команда Флеша дізнається, що мама з передмістя Вікі Болен опиняється в небезпеці, і коли вони відправляються її рятувати, то розкривають, що вона металюдина, яка приховує свої здібності від своєї сім'ї. Баррі (Грант Гастін) підтримує Вікі, щоб вона поділилася своїм секретом з рідними. А промо-ролик натякає на те, що Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) розкриє батькові щось важливе про його майбутнє.

Серія отримала назву «Time Bomb» («Бомба уповільненої дії»), її режисером виступає Роб Дж. Грінлі, а її прем'єра відбудеться за українським часом 20 березня.

7 березня 2019,  01:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш» Нора повідомляє, що настав день фінального зіткнення команди Флеша і Цикади. Але чи зможе команда впоратися з ним цього разу?

Ліки для мета-людей готові, і Баррі (Грант Гастін) разом з командою намагається знайти спосіб, як знерухомити Цикаду (Кріс Клейн) на достатній час, щоб він їх прийняв. Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) пропонує свій план, Джо (Джессі Л. Мартін) повертається до роботи, а Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) не схвалює план упіймання Цикади.

Прем'єра серії «Failure is an Orphan» («Невдача-сирота»), яку зняв режисер В'єт Нгуйєн, відбудеться за українським часом 13 березня.

6 лютого 2019,  20:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора проживає один і той же день знову і знову, щоб врятувати своїх близьких, в промо-ролику 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Після того як Айріс (Кендіс Паттон) опиняється в серйозній небезпеці, Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) поспішає врятувати свою матір, потрапляючи у часову петлю з лиходієм Цикадою (Кріс Клейн). Баррі (Грант Гастін) завершує роботу над ліками для металюдей, тому дає Циско (Карлос Валдес) вільний вечір, і той вирішує запросити Каміллу (Вікторія Парк) на побачення.

Серія «Cause and XS» («Причина і надлишок»), яку зняла режисер хітових серіалів «Шерлок» і «Доктор Хто» Рейчел Телалей, вийде на екрани 13 лютого за українським часом.

5 лютого 2019,  20:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу половини 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш» компанія DC поділилася новим сердечним трейлером, центральною темою якого є сім'я Вест-Алленів.

Читати далі...
25 січня 2019,  03:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі і Айріс подорожують спогадами Нори в промо-ролику 12 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Коли Шерлок (Томас Кавана) хоче використати машину спогадів на Баррі (Грант Гастін) та Норі (Джессіка Паркер Кеннеді), щоб отримати доступ до спогадів Грейс (Айлі Хірвонен), Нора панікує, оскільки боїться, що батьки дізнаються секрети, які вона від них оберігає. Нора вирішує сама використати машину і опиняється в пастці в розумі Грейс. Баррі та Айріс (Кендіс Паттон) відправляються за своєю донькою, і те, що дізнається Айріс, розбиває їй серце. Тим часом Ральф (Гартлі Сойєр) веде Циско (Карлос Валдес) в бар, щоб розвіятися.

Серія «Memorabilia» («Пам'ятні речі»), режисером якої є Ребекка ДжонсонСупергьорл», «Чарівники»), вийде 30 січня за українським часом.

23 січня 2019,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда має намір раз і назавжди зупинити суперлиходія Цикаду у фрагменті нової серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Промо-ролик серії «Seeing Red» («Побачити червоне»), представлений минулого тижня, показав драматичний поєдинок Баррі (Грант Гастін) та Нори (Джессіка Паркер Кеннеді) з Цикадою (Кріс Клейн), після якого Нора отримала жахливі травми. Флеш хоче поквитатися з суперлиходієм і підключає до його пошуків Шерлока (Томас Кавана), Ральфа (Гартлі Сойєр) й Сесіль (Даніель Ніколет), яким вдається вирахувати, що всі останні жертви Цикади нещодавно вийшли з в'язниці.

11 серії 5 сезону серіалу «Флеш» вийшла на американському телебаченні вчора, 22 січня, так що ви вже можете подивитися її онлайн.

17 січня 2019,  22:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цикада ранить Нору на очах Баррі в промо-ролику 11 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш», заснованого на коміксах DC.

Під час битви з суперлиходієм Цикадою (Кріс Клейн) Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) отримує жахливі поранення, і через вплив сил Цикади швидке зцілення її організму перестає працювати. Баррі (Грант Гастин) і Айріс (Кендіс Паттон) бояться за майбутнє своєї дочки, а розсерджений Флеш сходиться з Цикадою в жорстокій битві.

Серія «Seeing Red» («Побачити червоне») прибуде 23 січня за українським часом.

16 січня 2019,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Флеш» повернувся з канікул, і перший фрагмент його свіжої серії, яка вийшла на американському телебаченні вчора, показує, як Баррі женеться за лиходійкою на суперкарі.

Синопсис серії «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), чий промо-ролик дивіться тут, повідомляв, що Флеш (Грант Гастін) і його команда зіткнуться з новим злочинницьким дуетом в особі Погодної відьми (Рейна Гардесті) та Срібного привида (Габріель Волш), які втекли з в'язниці.

У новому фрагменті Срібний привид намагається зникнути на швидкій машині, але на її слід виходять Флеш та Нора (Джессіка Паркер Кеннеді). Флеш наздоганяє суперкар, але лиходійка підступно посміхається йому і використовує нову метатехнологію, через яку він не може перестати вібрувати.

Наступна серія «Флеша» вийде на екрани 23 січня за українським часом.