У новому сезоні серіалу «Флеш» з'явиться Барт Аллен, син Баррі та Айріс

31 березня 2021,  20:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наші вітання сімейству Вест-Алленів! Вони дуже скоро познайомляться зі своїм сином в одній з майбутніх серій 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Сайт TVLine пише, що в нових серіях «Флеша» буде представлений Барт Аллен, найшвидший тінейджер на планеті, який також є сином Баррі (Грант Гастін) та Айріс (Кендіс Паттон) з майбутнього.

Опис персонажа говорить, що «через схильність Барта до шалено імпульсивної поведінки приголомшені Баррі та Айріс будуть зайняті спробами навчити свого сина терпінню. Але це те завдання, яке вони повинні виконати, щоб їхня сім'я могла працювати разом і зупинити найбільшу загрозу, з якою коли-небудь стикалася команда Флеша».

Роль Барта виконає Джордан Фішер, відомий завдяки фільмам «Всім хлопцям: P.S. Я люблю тебе» та «Крок за кроком», які вийшли на Netflix в минулому році.

Фішер дебютує на телеекранах в образі Барта, чиїм супергеройським псевдонімом є Імпульс, в ювілейній 150-й серії серіалу, тобто в 17 серії 7 сезону, яка вийде через пару місяців і може виявитися передостанньою серією нинішнього сезону (оскільки на сайті IMDb поки зазначено лише 18 серій).

Раніше у 5 сезоні Баррі та Айріс познайомилися зі своєю дорослою донькою Норою (Джессіка Паркер Кеннеді), яка прибула з майбутнього і застрягла в їхньому часу.

Тим часом учора, 30 березня, на американському телебаченні відбулася прем'єра 5 серії 7 сезону серіалу «Флеш», де команда Флеша зіткнулася з небезпечним та могутнім суперлиходієм, який грав на їхніх найгірших страхах.

3880 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: