Оновлення, в яких згадується Джеффрі Раш

11 липня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic зняв свій перший художній серіал — «Геній», який присвячений життю видатного вченого 20 століття Альберта Ейнштейна. В молодості його втілює актор Джонні Флінн, а в поважному віці, таким, яким ми знаємо його по фотографіях, — володар «Оскара» Джеффрі Раш. «Геній» розповість, як Ейнштейн починав свій науковий шлях в мюнхенській гімназії, як вивів Теорію відносності, викладав фізику і був змушений покинути рідну Німеччину після приходу Адольфа Гітлера до влади, а також покаже його непрості особисті стосунки з двома дружинами Мілевою Марич (Саманта Коллі) та Ельзою Ейнштейн (Емілі Вотсон).

Виконавчим продюсером міні-серіалу виступає Рон Говард, який прославився завдяки таким історичним і біографічним фільмам, як «Ігри розуму», «Аполлон 13» і «Гонка».

10 липня 2017,  15:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Останній портрет» розповість історію про кінець життя одного з найвидатніших художників і скульпторів 20 століття — швейцарця Альберто Джакометті, якого втілює володар «Оскара» Джеффрі Раш. Художнику набридло його звичне життя в Парижі, як раптом він знаходить віддушину в особі критика Джеймса Лорда (Армі Гаммер), який позує йому для останнього портрета. Компанію Рашу і Гаммеру тут складають Клеманс Поезі, Тоні Шелуб і Джеймс Фолкнер.

Режисером кінокартини виступив номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі, для якого це буде вже 5-я режисерська робота.

4 травня 2017,  12:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» показує досить драматичне повернення Джонні Деппа, Орландо Блума і Джеффрі Раша, а також повідомляє, що помста знайде кожного. Чия помста? Зрозуміло, жахливого капітана Салазара у втіленні Хав'єра Бардема.

Новий погляд на Деппа і Раша в п'ятій частині своїх піратських пригод ви знайдете тут.

12 квітня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Короткий ТБ-ролик «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» показує, як Салазар (Хав'єр Бардем), Барбосса (Джеффрі Раш), Карина (Кая Скоделаріо) та Гіббс (Кевін МакНеллі) звуть капітана Джека Горобця (Джонні Депп). Так, усім потрібен Джек.

Персональні постери п'ятих «Піратів Карибського моря» ви знайдете тут.

29 березня 2017,  02:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася першим закулісним відео, що показує створення майбутнього блокбастера «Пірати Карибського моря: Помста Салазара». Тут про свої враження від роботи над даним фільмом розповідають актори Хав'єр Бардем, Кая Скоделаріо і Брентон Твейтс, режисери Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг та незмінний продюсер франшизи Джеррі Брукхаймер, а також в кадрі інколи з'являються Джонні Депп і Джеффрі Раш.

Свіжий трейлер п'ятої частини пригод капітана Джека Горобця дивіться тут.

2 березня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов трейлер «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», який пояснює, що до чого. В молодості Джек Горобець (Джонні Депп) забрав все у капітана Салазара (Хав'єр Бардем), і тепер Салазар не зупиниться, поки не помститься йому. Чи зможе бравий пірат знову уникнути смерті?

У трейлері також показані нові моменти з Джеффрі Рашем, Брентоном Твейтсом та Каєю Скоделаріо.

7 лютого 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за новим трейлером були представлені нові кадри і постер п'ятої частини пригод капітана Джека Горобця, яка тепер називається в українському прокаті «Пірати Карибського моря: Помста Салазара».

Читати далі...
6 лютого 2017,  13:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер пригодницького фентезі «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки», де повертаються давні герої франшизи Вілл Тернер у втіленні Орландо Блума і Барбосса у виконанні Джеффрі Раша. І, нарешті, ми бачимо трохи Джека Горобця Джонні Деппа, пошуки якого наполегливо продовжує моторошний капітан Салазар, якого грає Хав'єр Бардем, з командою своїх живих мерців.

Попередній тизер, де був представлений син Вілла Тернера, дивіться тут.

23 травня 2013,  23:49 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Вергілій Олдман, керуючий директор провідного аукціонного будинку. У секретному залі своєї вілли, він зібрав сотні безцінних картин з різних епох. Одного разу таємнича жінка, що приховує свою особистість, просить продати його антикваріат її сім'ї. Але Олдман зацікавлений не тільки предметами старовини, його все більше зачаровує сама жінка...

Жанр: мелодрама

У ролях: Джеффрі РашПірати Карибського моря», «Король говорить»), Джим СтерджессХмарний атлас»), Дональд СазерлендГордість і упередження»), Лія КебедеЗбройовий барон»).

У кінотеатрах України з 15 серпня.