Новий погляд на Джонні Деппа і Джеффрі Раша в «Піратах Карибського моря: Помста Салазара»

3 травня 2017,  13:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» представляє напружене возз'єднання капітана Джека Горобця і капітана Барбосси.

П'ятий раз в образах двох найзнаменитіших капітанів піратської франшизи на великому екрані з'являться Джонні Депп і Джеффрі Раш, що з'явилися в її кожному фільмі. І, зрозуміло їхня зустріч традиційно пройде на ножах, вірніше, на шпагах, як показує кадр, наданий журналом Empire.

Говорячи про нову главу «Піратів Карибського моря», один з режисерів фільму Хоакім Роннінг сказав, що надихався першою частиною франшизи «Прокляття Чорної перлини»:

Мені подобаються всі фільми франшизи, але перший з них — моя перша любов. Для мене було важливо повернутися до тієї динаміки персонажів, яка полягає в тому, що це справжні — принаймні деякі з них справжні — люди, яким можна співпереживати, а потім раптово приходить Джек Горобоець і порушує мирний уклад життя. Також дуже важливо було повернути більше комедії. Я відчуваю, що вони втратили трохи гумору. А [цей фільм] буде Бастером Кітоном на стероїдах.

Разом з Деппом і Рашем у фільмі повернеться Орландо Блум відсутній в четвертому фільмі, головного лиходія капітана Салазара втілить Хав'єр Бардем. Компанію їм складуть Брентон Твейтс і Кая Скоделаріо.

Недавній міжнародний трейлер фільму розкрив, що у п'ятій частині також з'явиться Кіра Найтлі в образі Елізабет Свонн-Тернер.

Більше кадрів у гарній якості ви знайдете в нашої галереї.

В українські кінотеатри «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» примчаться під своїми розгорнутими вітрилами 25 травня.

1240 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: