Віталій Салій

Віталій Салій
Народився 4 липня 1985
Зріст: 185 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Віталія Салія

Дім Бобринських (2022) ... актор
Кришталеві вершини (2021) ... актор
Я працюю на цвинтарі (2020) ... Саша
Колір пристрасті (2020) ... Борисов
Бухта Глибока (2020) ... Цветков
Кровна помста (2019) ... Костя
Капітанша 2 (2019) ... Фёдор
Комора життя (2018) ... Серёга
Сестричка (2018) ... актор
Тінь за спиною (2018) ... Цинга
Відео з участю Віталія Салія
Зображення Віталія Салія

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Віталія Салія. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Віталія Салія

Написати коментар...
Написати коментар...