Оновлення, в яких згадується Джина Родрігез

8 грудня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний український промо-ролик мультфільму «Фердинанд», в якому головний герой — добродушний бик на ім'я Фердинанд — катається з друзями на скутері.

Фердинанд звик до тихого життя на фермі, але одного разу його, переплутавши з бойовим биком, відправляють на кориду, де змушують битися, що абсолютно не властиво його натурі. Тому бик разом з новими друзями — козою Люпе (Кейт МакКіннон) і тріо їжачків Уною (Джина Родрігез), Досом (Давид Діггс) і Кватро (Габріель Іглесіас) — вирішує втекти звідти й повернутися додому. В оригіналі Фердинанда озвучує американський рестлер Джон Сіна, а в українському варіанті він заговорить голосом заслуженого артиста України Юрія Горбунова.

В кінотеатри «Фердинанд» увірветься 21 грудня.

29 вересня 2017,  15:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція», який повідомляє, що вона вийде в український прокат одночасно з усім світом. Це історія про біолога, яку втілює Наталі Портман, та її команду, що складається з Дженніфер Джейсон Лі, Тесси Томпсон і Джини Родрігез, які відправляються в небезпечну й захоплюючу дослідницьку місію, щоб відкрити новий світ і знайти зниклого Оскара Айзека, який грає чоловіка Портман.

В кінотеатрах України нове творіння Алекса Гарленда, який зняв хітовую «Ex Machina», можна буде побачити з 22 лютого.

27 вересня 2017,  19:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер-трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція» з володаркою «Оскара» Наталі Портман у головній ролі. Вона втілює тут біолога, яка відправляється в небезпечну і надсекретну експедицію туди, де існують інші закони природи. Компанію Портман в «Анігіляції» складуть Дженніфер Джейсон Лі, Оскар Айзек, Тесса Томпсон та Джина Родрігез.

У світовий прокат кінокартина Алекса Гарленда, номінованого на «Оскар» за фільм «Ex Machina», вийде в лютому 2018 року.

28 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в світовий прокат «Емоджі Муві» студія Sony Animation представила трейлер до свого наступного творіння для всієї родини — мультфільму «Зірка». Він покаже перше Різдво c нової точки зору. Головним героєм історії виступає маленький, але хоробрий ослик, який разом з іншими звірами, включаючи голуба, ягня і верблюдів, на яких їхали троє волхвів, стають неоспіваними героями під час народження Ісуса Христа.

Світова прем'єра мультфільму, який озвучують Опра Вінфрі, Крістін Ченоует, Кіген-Майкл Кі, Джина Родрігез, Стівен Ян та Крістофер Пламмер, відбудеться в листопаді.

1 жовтня 2016,  20:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому закулісному відео, що розповідає про створення «Глибоководного горизонту», режисер Пітер Берг та виконавець головної ролі Марк Волберг із захопленням говорять про роботу з молодими акторами Діланом О'Брайеном і Джиною Родрігез.

Український трейлер до фільму, квитки на який ви можете купити на нашому сайті, можна знайти тут.