Новини, в яких згадується Джина Родрігез

19 серпня 2023,  02:17 | Новини фільмів

Готові до наступного розділу франшизи «Діти шпигунів»? Цього року на платформі Netflix вийде новий сімейний екшен «Діти шпигунів: Армагеддон», який зняв творець цієї популярної франшизи Роберт Родрігес.

Читати далі...
3 серпня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер кримінальної комедії «Kajillionaire» із зіркою хітового серіалу «Світ Дикого Заходу» Еван Рейчел Вуд в головній ролі. Одним з її продюсерів виступає Бред Пітт.

Читати далі...
6 березня 2020,  16:51 | Новини фільмів

Вчора студія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер своєї очікуваної пригодницької анімації «Скубі-Ду!», де на Шеггі, Скубі і компанію чекають нові заплутані загадки, які потрібно розкрити.

Анімаційна стрічка режисера Тоні Червоне покаже знайомство нерозлучних друзів-детективів Шеггі (Вілл Форте) та Субі-Ду (Френк Велкер), а також їхнє перше розслідування разом з Фредом (Зак Ефрон), Дафною (Аманда Сейфрід) та Вельмою (Джина Родрігез). А вже дорослі члени команди Mystery Inc. беруться за нову загадкову справу вони повинні встигнути розкрити змову і не допустити, щоб злочинці випустили в світ собаку-привида на прізвисько Цербер.

Також в трейлері з'являється супергерой Синій сокіл, якого озвучує Марк Волберг. В кінотеатри України мультфільм «Скубі-Ду!» увірветься 14 травня. Його транслюватимуть в форматах 2D та 3D.

8 січня 2020,  01:03 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Disney+ готує надихаючий комедійний серіал під назвою «Щоденник жінки-президента», одну з центральних ролей у якому виконає зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез.

Офіційний синопсис серіалу «Щоденник жінки-президента» (або «Щоденник майбутнього президента») повідомляє, що він розповість про «кубино-американську дівчинку, яка вирушає в довгу подорож, щоб стати майбутнім президентом Сполучених Штатів Америки». Цю дівчинку в середній школі грає Тесс Ромеро, а Родрігез втілює вже дорослу героїню напередодні вступу на посаду президента через 28 років.

Прем'єра серіалу «Щоденник жінки-президента» відбудеться 17 січня.

11 листопада 2019,  18:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася першим трейлером очікуваної анімаційної картини «Скубі-Ду!», яка покаже маленьких Шеггі, Скубі, Фреда, Вельму і Дафну – майбутню знамениту п'ятірку відважних детективів.

«Скубі-Ду!» розповідає про першу зустріч Скубі (Френк Велкер) та Шеггі (Вілл Форте), яким судилося стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомилися з юними детективами Фредом (Зак Ефрон), Вельмою (Джина Родрігез) і Дафнойю (Аманда Сайфред) і разом заснували відому компанію Mystery Inc. На друзів чекає найскладніша справа в історії: їм потрібно розгадати таємничу змову – спробу випустити у світ собаку-примару на прізвисько Цербер. Відчайдушна команда прагне спинити цей глобальний «собакаліпсис». Однак згодом вони дізнаються, що Скубі має загадкове минуле і долю епічнішу, ніж будь-хто тільки міг уявити!

В кінотеатри України «Скубі-Ду!» прибуде 14 травня 2020 року.

21 січня 2019,  18:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 11 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», яку надихнула музична франшиза «Ідеальний голос».

Мейсі (Мадлен Манток) поспішає поділитися тим, що вона дізналася, зі своїми сестрами, але її засмучує їхня реакція на цю новину. Меггі (Сара Джеффері) знову знаходиться на хорошому рахунку у Люсі (Наталі Голл) і сестринства Каппа й вступає їх акапельний хор, але незабаром дізнається, що з ним щось не так. Тим часом Мел (Мелоні Діас) стикається з несподіваною людиною зі свого минулого.

Режисером серії «Witch Perfect» («Ідеальна відьма») стала зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез. На екрани вона вийде 28 січня за українським часом.

5 січня 2019,  21:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна героїня повертається в офіційному трейлері пригодницького мультсериала «Кармен Сандієго», який продюсує Netflix.

Зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез озвучує невловиму злодійку Кармен Сандієго, яка носить червоний плащ і червоний капелюх з широкими полями. Вона подорожує по всьому світу і краде унікальні цінності виключно у інших злодіїв, обходячи найскладніші системи безпеки. І всі знову питають: «Де знаходиться Кармен Сандієго?».

Всі серії 1 сезону «Кармен Сандієго», яких нараховується 10 штук, стануть доступні для перегляду 18 січня. Мультсеріал вже продовжений на 2 сезон.

26 березня 2018,  16:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик комедійної анімації «Смолфут» представляє її зоряний каст.

Мультфільм студії Warner Bros. переверне легенду про Сніжну людину з ніг на голову, коли молодий і допитливий йєті зустрічає істоту, в існування якої не вірить його рід, — людину. Головного героя озвучує Ченнінг Татум, а голосами інших персонажів стануть Зендея, Джеймс Корден, Джина Родрігез, КоммонЛеБрон Джеймс та Яра Шахіді.

Також дивіться український тизер-трейлер «Смолфут». У кіно з 4 жовтня.

9 березня 2018,  23:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез вітає Люсі Хейл та її новий серіал «Довічний вирок» в родині каналу The CW.

«Довічний вирок» розповідає історію дівчини Стелли Еббот (Хейл), яка останні 8 років жила одним днем, оскільки була хвора на рак і вважала, що помирає. Але одного разу вона дізнається, що повністю вилікувалася, і перед нею відкривається майбутнє, про яке дівчина ніколи не замислювалася. Тепер Стеллі доведеться стати більш відповідальною, почати будувати тривалі плани на життя та впоратися з усіма секретами, які її близькі зберігали від неї всі ці роки, не бажаючи її засмучувати.

Також дивіться інтерв'ю Хейл про серіал «Довічний вирок». Прем'єра серіалу відбулася 7 березня, а його друга серія вийде на екрани 14 березня.

Нову серію «Незайманої Джейн» покажуть ​​на американському телебаченні вже сьогодні, 9 березня.

5 лютого 2018,  03:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наталі Портман бореться з монстрами в новому трейлері фантастичного фільму «Анігіляція», який отримав рейтинг R (18+).

Після того як її чоловік (Оскар Айзек) повертається з дослідницької місії в зону «Мерехтіння» з жахливими травмами, біолог Лєна (Портман) викликається піти туди, щоб дізнатися, що там сталося і як можна його врятувати. Разом з чотирма відважними вченими, яких грають Дженніфер Джейсон ЛіТесса ТомпсонДжина Родрігез і Тува Новотні, вона знаходить в цій зоні щось жахливе.

Детальніше про феномен «Мерехтіння» можна дізнатися з нової фічуретки «Анігіляції» за участю каста. У кіно з 22 лютого.

27 січня 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео фантастичною кінокартини «Анігіляція» знайомить ближче з її загадковим світом, в якому існує небезпечна аномальна зона під назвою «Мерехтіння» («The Shimmer»).

У відео з'являються актриси Наталі Портман, Дженніфер Джейсон Лі, Тесса Томпсон, Джина Родрігез і Тува Новотни, які втілюють групу вчених, що зважилися відправитися в небезпечну місію крізь завісу «Мерехтіння», щоб дізнатися, що там сталося з попередніми дослідниками. Коли вони опиняються всередині цієї поглинаючої планету зони, то виявляють, що тварини і рослини там активно мутують. І скоро героїням доводиться відчайдушно боротися за виживання.

Дивіться другий трейлер «Анігіляція». Прем'єра кінокартини Алекса Гарленда, де також зіграв Оскар Айзек, відбудеться 22 лютого.

26 січня 2018,  02:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні дебюту Розаріо Доусон у відзначеній нагородами драмеді «Незаймана Джейн» канал The CW поділився невеликим тизером з її участю.

Доусон з'явиться в декількох серіях другої частини 4 сезону «Незайманої Джейн», де зіграє адвоката Джейн Рамос. У тизері вона приходить на зустріч до Петри (Яель Гробглас) і відмічає, що Петра є «підсудною, яка не дуже викликає співчуття». Подивимося, чи вдасться новій Джейн переконати дівчину в тому, що їй варто переживати щодо смерті її сестри-близнючки Анеcкі.

Серіал з Джиною Родрігез в головній ролі повертається з перерви 26 січня.