Новини зіри, в яких згадується Кіра Найтлі

10 квітня 2016,  17:38 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Уилл Смит запечатлел звездный каст драмы «Побочная красота» на фотографии, которую уже сравнивают со знаменитым оскаровским селфи Эллен ДеДженерес.

Читати далі...
1 листопада 2015,  20:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь своей 25-летней годовщины самый крупный англоязычный сайт о кино IMDb обнародовал статистику самых популярных звезд, чьи страницы за все эти годы были посещены наибольшее количество раз сотнями миллионов пользователей, и которые не раз попадали в топы по итогам разных лет.

Читати далі...
13 грудня 2014,  12:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінець 2014 року приніс відомій британській актрисі Кірі Найтлі не тільки нагороду Hollywood Film Awards за Кращу актрису другого плану і престижні номінації, а й чудову новину про те, що вона чекає свого первістка.

Заміж за музиканта Джеймса Райтона, який входить до складу лондонської групи Klaxons, актриса вийшла в травні 2013 року у Франції, і ось півтора року потому пара оголосила про свою першу вагітність. Радісне повідомлення було вперше розміщено на шостій сторінці New York Post.

В інтерв'ю журналу Vogue в 2013 році Найтлі так сказала про свої материнські плани:

Захочу я стати мамою-домогосподаркою? Ні. З іншого боку, нам має бути дозволено робити це, як і чоловікам, без того, щоб на нас дивилися зверхньо.

Так що шанувальникам не варто переживати щодо того, що актриса залишить професію, коли стане мамою.

У четвер стало відомо, що Найтлі номінована на «Золотий глобус» за свою роль в «Грі в імітацію». Для актриси це вже третя подібна номінація, раніше вона була номінована на цю премію за роботу у фільмах «Гордість і упередження» і «Спокута».

А кілька днів тому вона отримала номінацію від Гільдії кіноакторів США.

Вітаємо пару, і сподіваємося, що «Гра в імітацію» вийде в наших кінотеатрах в 2015 році.