Новини фільмів, в яких згадується Кіра Найтлі

7 березня 2023,  09:22 | Новини фільмів

Наступного тижня на стримінговій платформі Hulu вийде нова стрічка «Бостонський душитель», головну роль в якій виконає номінантка на премію «Оскар» та зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Кіра Найтлі.

Читати далі...
23 грудня 2019,  16:04 | Новини фільмів

Кінокомпанія Pathe UK поділилася яскравим трейлером своєї драматичної стрічки «Misbehaviour», заснованої на реальних подіях. Головну роль в ній виконує номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі.

Події фільму розгортаються в Лондоні в 1970-му році під час популярного конкурсу Міс світу, ведучим якого виступає комедійна легенда із США Боб Гоуп (Грег Кіннір). Заявляючи, що конкурси краси принижують жінок, рух за визволення жінок та активістка Селлі Алекзандер (Кіра Найтлі) стають відомими за одну ніч, коли вторгаються на сцену і зривають пряму трансляцію конкурсу, чия аудиторія становила 100 мільйонів глядачів. А коли відновили трансляцію, переможницею конкурсу несподівано стала не шведська фаворитка, а Міс Гренада (Гугу Эмбата-Ро), перша темношкіра жінка, яка отримала титул Міс світу.

У світовий прокат драма режисерки Філіппи Лоуторп вийде в березні. З нетерпінням очікуємо оголошення дати її української прем'єри.

7 серпня 2019,  23:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні вийшов офіційний український трейлер біографічного трилера «Державні таємниці», в якому знялися відомі британські актори Кіра Найтлі, Метт Сміт, Метт'ю Гуд та Рейф Файнс.

Фільм Гевіна Худа розповість реальну сторію інформаторки Кетрін Ган (Найтлі), яка повідомила репортеру Мартіну Брайту (Сміт) про нелегальну шпигунську операцію Агентства національної безпеки, метою якої було змусити Раду Безпеки ООН санкціонувати вторгнення США до Іраку в 2003 році.

Українська прем'єра фільму «Державні таємниці» відбудеться 19 вересня.

А якщо ви вже скучили за Найтлі, то завтра, 8 серпня, в український прокат виходить романтична антологія «Берлін, я люблю тебе», де вона з'явиться в одній з короткометражних історій.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
15 червня 2019,  21:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі розкриває брехню уряду в дебютному трейлері біографічної драми «Держтаємниця».

Напередодні вторгнення в Ірак у 2003 році перекладач британської розвідки Кетрін Ган (Кіра Найтлі) зливає репортеру Мартіну Брайту (Метт Сміт) засекречену інформацію про нелегальну шпигунську операцію АНБ, чиєю метою було змусити Раду Безпеки ООН санкціонувати вторгнення. Після витоку інформації життя, свобода та шлюб Кетрін опиняються під загрозою. Щоб перемогти систему, вона повинна продовжити свою боротьбу за те, у що вона вірить.

У світовий прокат фільм Гевіна Худа, де також зіграли відомі британські актори Меттью Гуд, Рейф Файнс, Індіра Варма та Ріс Іванс, вийде у серпні.

19 квітня 2019,  15:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі опиняється в центрі уваги ЗМІ на першому кадрі біографічної драми «Держтаємниця», чия світова прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс».

Читати далі...
21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

4 грудня 2018,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо у подорож яскравими чарівними королівствами у свіжому українському ТБ-ролику диснеївської казки «Лускунчик і чотири королівства».

Читати далі...
31 жовтня 2018,  18:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney обіцяє порадувати глядачів шикарними нарядами у своїй фентезійній казці «Лускунчик і чотири королівства», як показує нова фічуретка.

Читати далі...
27 жовтня 2018,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney розкриває, як створювався чарівний світ свого фентезійного фільму «Лускунчик і чотири королівства», у його новій фічуретці.

Відео відправляє нас на знімальний майданчик нової диснеївської казки, де Кіра Найтлі, Хелен Міррен та Маккензі Фой розповідають про високу увагу її творців до деталей: від костюмів до гриму, реквізиту та декорацій, де для фантазії немає меж. За сюжетом головній героїні Кларі належить відвідати чотири чарівних королівства: Країну снігів, Країну квітів, Країну солодощів та похмуре Четверте королівство, і дана фічуретка показує кожен з цих світів, для створення яких була виконана величезна робота.

Дивіться також перший ТБ-ролик фентезі «Лускунчик і чотири королівства», чия прем'єра відбудеться в Україні 6 грудня.

22 жовтня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня були представлені нові трейлери українських комедій «Секс і нічого особистого» та «Зустріч однокласників», дубльовані трейлери фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» та фентезі «Майбутній король», а також дебютний ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен».

Читати далі...
17 жовтня 2018,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі і Джейсон Кларк намагаються ужитися під одним дахом з Александром Скарсгардом в драмі з нотками трилера «Наслідки».

Події картини «Наслідки» розгортаються в поствоєнній Німеччині у 1946 році. Рейчел Морган (Найтлі) прибуває холодною зимою в зруйнований Гамбург, щоб возз'єднатися зі своїм чоловіком Льюїсом (Кларк), британським полковником, якому доручили стежити за відбудовою міста. Але коли вони заселяються в свій новий будинок, Рейчел виявляється шокованою відкриттям, що Льюїс вирішив ділити величезний будинок з його попередніми власниками: німцем-вдівцем Стефаном Любертом (Скарсгард) та його проблемної дочкою. Атмосфера в будинку поступово загострюється, а ворожнеча і печаль поступаються місцем пристрасті і зраді.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса КентаСпогади про майбутнє», «11.22.63») відбудеться у березні 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли він прибуде в кінотеатри України.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
5 вересня 2018,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри нового сімейного фентезі «Лускунчик і чотири королівства» студія Disney поділилася його фінальним трейлером, який по духу нагадує «Алісу в Країні чудес».

Читати далі...
8 серпня 2018,  14:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney кілька годин тому представила новий чарівний трейлер свого наступного сімейного фентезі «Лускунчик і чотири королівства», що вийде на екрани восени.

Читати далі...