Новини, в яких згадується Ерік Андре

29 березня 2023,  14:45 | Новини фільмів

Анімаційна студія DreamWorks вирішила підняти нам настрій, представивши перший трейлер мультфільму «Тролі: Знову разом» («Trolls Band Together»), головних героїв якого в оригіналі знову озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
17 грудня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нових пригод бойової принцеси-алкоголічки і її посіпак? Стримінгова платформа Netflix опублікувала на цьому тижні повноцінний трейлер 3 сезону фентезійного мультсеріалу Метта Грейнінга «Розчарування».

Читати далі...
18 березня 2020,  16:02 | Новини фільмів

Зірка однією з найкасовіших комедій року «Гламурний бізнес» Тіффані Геддіш тікає з в'язниці в трейлері комедії для дорослих «Бед тріп».

Комедія режисера Кітао Сакурая буде слідувати за божевільними пригодами двох друзів, яких втілюють Ерік АндреШоу Еріка Андре», «Король Лев») та Ліл Рел ГоверіГеть», «Пташиний короб»). Вони відправляються в подорож на яскраво-рожевій машині через всю країну, і під час своєї поїздки розігрують незнайомих людей, використовуючи приховані камери.

Світова прем'єра комедії «Бед тріп» очікується 17 квітня. Поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах після карантину.

5 вересня 2019,  19:21 | Новини серіалів

Щоб повернути у світ живих свого друга Елфо, принцеса Бін відправляється у Пекло в офіційному трейлері 2 сезону фентезійного мультсеріалу «Розчарування», яким щойно поділився Netflix.

«Розчарування» слідує за веселими пригодами принцеси-алкоголічки Бін (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа Елфо (Нат Факсон) та особистого демона Люці (Ерік Андре). Коли Елфо помирає і потрапляє до Раю, Бін і Люці спускаються у Пекло, де їм доведеться обхитрити самого Диявола, щоб Елфо знову був з ними. Після чого ця весела компанія буде рятувати королівство від темної магії, що перетворила всіх його жителів на камінь.

Прем'єра 2 сезону «Розчарування» відбудеться 20 вересня.

30 серпня 2019,  14:00 | Новини серіалів

Скучили за принцесою-алкоголічкою Бін та її ельфом Елфо? Тоді вас напевно порадує тизер 2 сезону фентезійного мультсеріалу «Розчарування».

Новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» і «Футурами» Метта Грейнінга розповідає про пригоди принцеси-алкоголічки Бін (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа Элфо (Нат Факсон) та особистого демона Люці (Ерік Андре). Тизер показує похорон Елфо і невтішну принцесу, але, на щастя, у кінці їй вдається зв'язатися з його душею за допомогою чарівного вогню.

«Розчарування» повернеться з новими серіями 20 вересня.

3 липня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Фавро і каст очікуваного діснеївського рімейка «Король Лев» розповідають в закулісному відео про те, як вони створювали нову версію улюбленого мультфільму за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
24 липня 2018,  16:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець культових мультсеріалів «Сімпсони» і «Футурама» Метт Грейнінг представляє мультсеріал про минуле під назвою «Розчарування» («Disenchantment»).

На цей раз Грейнінг відправляє нас назад у минуле, у Середньовіччя, і знайомить з принцесою-алкоголічкою Бін (Еббі Джейкобсон). Вона збігає зі свого весілля та від некоханого принца, якого їй нав'язав батько-король, і разом зі своїми друзями бойовим ельфом Ельфо (Нат Факсон) та особистим демоном Люсі (Ерік Андре) відправляється у магічну подорож, щоб самій створити свою долю.

До прем'єри 1 сезону «Розчарування» залишилося менше місяця. Серії стануть доступні для перегляду на Netflix з 17 серпня.

30 червня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився першим тизером нового мультсеріалу Метта Грейнінга «Розчарування» («Disenchantment»).

Ви бачили майбутнє в «Футурамі», ви бачили сучасність в «Сімпсонах»... Яким буде третій хід? Звичайно, подорож у минуле. «Розчарування» розповість про середньовічні пригоди принцеси-алкоголічки (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа (Нат Факсон) та особистого демона (Ерік Андре).

Netflix одразу замовив два сезони «Розчарування», яке, за словами Грейнінга, буде орієнтоване «на дорослу аудиторію».

Прем'єра 1 сезону відбудеться влітку, 17 серпня.