Новини, в яких згадується Денні Рамірес

28 травня 2023,  10:22 | Кастінг

Саме час передивитися «Неймовірного Халка», бо до касту супергеройського екшену «Капітан Америка: Новий світовий порядок» приєдналася Лів Тайлер. Ви також можете знати її за роллю Арвен у трилогії «Володар перснів».

Читати далі...
30 березня 2022,  23:33 | Новини фільмів

Ні, це не новий фільм із Томом Крузом, хоча вам може так здатися. Це просто студія Paramount вирішила нагадати, що у недалекому майбутньому на великі екрани все-таки вийде його довгоочікуваний бойовик «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
8 жовтня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Усім шанувальникам Тома Круза варто запастися терпінням. Прем'єра його очікуваного пригодницького екшену «Кращий стрілець: Меверік» знову переїхала тепер з грудня на 8 липня 2021 року.

Читати далі...
8 листопада 2017,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Людей Ікс більше немає, і тепер доля мутантів залежить від цих героїв, заявляє промо-ролик 7 серії 1 сезону серіалу «Обдаровані».

Повертається колишня дівчина Затемнення (Шон Тіл); Рід (Стівен Мойєр) і Сейдж (Хейлі Ловітт) знаходять тривожну інформацію про нового друга Лорен (Наталі Елін Лінд) — Веса (Денні Рамірес), який з'явився в минулій серії, і це призводить до конфлікту між Рідом і Лорен; Буревісник (Блер Редфорд) допомагає Блінк (Джеймі Чунг) відкритися й розповісти про своє минуле; Джейс (Кобі Белл) стверджує спеціальну програму спостереження.

Серія «eXtreme measures» («Крайні заходи») вийде на екрани 14 листопада за українським часом.

4 листопада 2017,  22:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані» сім'я Штрукерів та їх друзі-мутанти зустрічають нового союзника.

Прагнучи дізнатися більше про те, що організація Sentinel Services зробила з його старим другом, Буревісник (Блер Редфорд) відправляється в небезпечну місію. У той же час Лорен (Наталі Елін Лінд) зустрічає нового друга Веса (Денні Рамірес), який володіє корисними силами, а Блінк (Джеймі Чунг) приймає важливе рішення щодо свого майбутнього.

Серія «got your siX» («Я прикрию вас») вийде на екрани 7 листопада за українським часом.