Новини, в яких згадується Філіп Рів

27 листопада 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гігантські машини-міста намагаються наздогнати одне одного в новому дубльованому ТБ-ролику антиутопічного фільму «Смертні машини».

Творець легендарної фентезійної трилоги «Володар перснів» Пітер Джексон представляє екранізацію знаменитого роману британського письменника Філіпа Ріва, який розповідає про світ майбутнього, де залишки людства, які вижили після занепаду цивілізації, побудували величезні рухомі міста, більші з яких поглинають менші заради їхніх ресурсів.

Основних персонажів цієї історії втілять актори Гера Гілмар, Роберт Шіен, Г'юго Вівінг, Стівен Ленг та Джіхе.

Українська прем'єра картини режисера Крістіана Ріверса відбудеться наступного тижня, 6 грудня. Квитки на перші сеанси «Смертні машини» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

23 листопада 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український ТБ-ролик антиутопічної картини «Смертні машини», над якою працював творець культових трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт» Пітер Джексон.

Фільм «Смертні машини» є екранізацією однойменного роману британського письменника Філіпа Ріва, чиї події відбуваються через тисячоліття після того, як цивілізація була знищена, а люди тепер живуть у гігантських рухомих містах, більші з яких поглинають менші заради ресурсів. Бунтарка Естер Шоу (Гера Гілмар) прибуває в Лондон, щоб помститися голові Гільдії істориків Таддеусу Валентайну (Г'юго Вівінг) за вбивство своєї матері. Там вона зустрічає хлопця Тома Нетсворті (Роберт Шіен) з нижнього рівня Лондона, їх скидають у зовнішній світ, і вони приєднуються до опору.

Новий український постер фільму «Смертні машини» ви знайдете в нашій галереї. В кінотеатрах України антиутопію режисера Крістіана Ріверса покажуть з 6 грудня.

13 жовтня 2018,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вихідних прибув другий український трейлер постапокаліптичного бойовика «Смертні машини», над яким працював творець трилогії «Володар перснів» Пітер Джексон.

«Смертні машини» показують світ майбутнього, в якому всі вцілілі міста перетворилися на величезні рухомі машини, що мчать по спорожнілій землі в пошуках ресурсів. Молода бунтарка Естер Шоу (Гера Гілмар) пробирається на борт Лондона, щоб помститися голові Гільдії істориків Таддеусу Валентайну (Г'юго Вівінг) за вбивство її матері. Але у цей план помсти вносить свої корективи хлопець на ім'я Том Нетсворті (Роберт Шіен), його разом з Естер скидають з рухомого Лондона, і герої несподівано опиняються в рядах опору.

Українська прем'єра картини режисера Крістіана Ріверса, в основі якої лежить однойменний роман британського письменника Філіпа Ріва, відбудеться 6 грудня.

2 липня 2018,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Володаря перснів» Пітер Джексон розповідає про свій новий масштабний проект «Смертні машини» в його офіційному закулісному відео.

Читати далі...
19 грудня 2017,  03:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець трилогій «Володар кілець» і «Хоббіт» Пітер Джексон представляє нову епічну сагу — «Хроніки хижих міст».

Фільм буде екранізацією науково-фантастичного роману Філіпа Ріва «Смертні машини», який відправляє в постапокаліптичне майбутнє, де великі міста переміщаються по спустошеній планеті на гігантських колесах, нападаючи і поглинаючи запаси й ресурси менших міст, як і показує даний тизер-трейлер. Головну героїню, дівчину Естер Шоу, яка також з'являється в цьому відео, грає ісландська актриса Гера Хілмар.

У світовий прокат «Хроніки хижих міст» вийдуть 13 грудня 2018 року. Чекаємо на підтвердження дати української прем'єри.