Новини, в яких згадується Ден Фогельман

25 вересня 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець і шоураннер популярного драматичного серіалу «Це ми» Ден Фогельман поділився першою фотографією зі зйомок 5 сезону, на якій його головні актори Менді Мур і Майло Вентімілья дотримуються соціальної дистанції.

Читати далі...
1 лютого 2019,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в Інтернеті з'явився офіційний трейлер детективно-драматичного трилера «Лінчувальниця» із зіркою серіалу «Доктор Хаус» Олівією Вайлд у головній ролі.

«Лінчувальниця» («A Vigilante») розповідає про молоду жінку на ім'я Седі (Вайлд), яка багато пережила і довго тренувалася, щоб стати тією, ким вона є сьогодні, захисницею жертв домашнього насильства. Вона допомагає їм втекти від своїх гнобителів і мстить останнім за все, що ті з ними зробили.

У березні повнометражний режисерський дебют Сари Даггар-Ніксон буде представлений на американському фестивалі South by Southwest, а через кілька тижнів він вийде у світовий прокат.

Минулої осені Вайлд можна було побачити на великому екрані в драматичній картині Дена Фогельмана «Життя, яке воно є».

12 жовтня 2018,  20:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Антоніо Бандерас, на чиєму рахунку є 3 номінації на премію «Золотий глобус», говорить рідною іспанською мовою у третьому фрагменті драматичної картини «Життя, яке воно є».

«Життя, яке воно є» розповість про молоду пару (Оскар Айзек і Олівія Вайлд), яка очолює історію кохання, що охоплює різні покоління, декади і континенти. Новий фрагмент фільму відправляє в сонячний іспанський регіон Андалусія і показує, як бізнесмен містер Сассіоне (Бандерас) розповідає своєму новому знайомому Хав'єру (Серхіо Періс-Менчета) складну історію своєї родини і пояснює, чому для нього так важлива ця земля та її оливки.

Дивіться також офіційний український трейлер фільму «Життя, як воно є». В Україні нова драма Дена Фогельмана виходить у прокат на наступному тижні, 18 жовтня.

5 жовтня 2018,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний фрагмент драматичної картини «Життя, яке воно є» показує Оскара Айзека та Олівію Вайлд в костюмах з «Кримінального чтива».

Драма Дена Фогельмана розповість про Вілла та Еббі (Айзек і Вайлд), молоду пару, яка очолює історію кохання, що охоплює різні покоління, декади і континенти. У новому фрагменті вони відправляються на костюмовану вечірку в образах Мії Воллес та Вінсента Веги з «Кримінального чтива», і поки інші веселяться, Еббі зізнається Віллу в коханні, але каже, що її часом лякає обсяг його почуттів і що вона може виявитися не готовою до того, щоб її так сильно кохали. Вілл відповідає, що він знайде інший спосіб, наприклад, буде кохати її тільки по непарних днях тижня і присвятить усе своє життя тому, щоб вони були щасливі разом.

Дивіться також романтичний фрагмент фільму «Життя, яке воно є», в якому Вілл пояснює Еббі, чому він ніяк не наважується покликати її на побачення. В прокат повнометражна картина від творця серіалу «Це ми» вийде 18 жовтня.

27 липня 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Вайлд і Оскар Айзек косплеять Мію Воллес та Вінсента Вегу з «Кримінального чтива» у новому трейлері драматичного фільму «Саме життя».

Читати далі...
15 березня 2018,  01:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios представила дебютний тизер-трейлер драматичної картини «Саме життя», де головні ролі виконують Олівія Вайлд і Оскар Айзек.

У центрі подій фільму «Саме життя» знаходиться пара, яка очолює історію кохання багатьох поколінь, що охоплює десятиліття й континенти, від вулиць Нью-Йорка до іспанського села, і всі її герої виявляються об'єднані одною-єдиною подією. Компанію Вайлд і Айзеку тут складають Антоніо Бандерас, Олівія Кук, Менді Петінкін та Аннетт Бенінг.

Режисером драми, яка вийде на екрани у вересні, виступає творець хітового серіалу «Це ми» Ден Фогельман.