Девід МегіDavid Magee

Девід Мегі / David Magee
Народився Флінт, Мічиган, США
50%
0
50%
0

Фільмографія Девіда Мегі

Русалонька (2023) ... сценарист
Чоловік на ім'я Отто (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Школа Добра і Зла (2022) ... сценарист
Коханець леді Чаттерлей (2022) ... сценарист (адаптация)
Tiger's Apprentice (2022) ... сценарист (адаптация)
Мері Поппінс повертається (2018) ... сценарист (и сюжет)
Життя Пі (2012) ... сценарист
Міс Петигрю живе одним днем (2007) ... сценарист
Чарівна країна (2004) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Мегі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Мегі

Написати коментар...
Написати коментар...