Оновлення, в яких згадується Мейсі Річардсон-Селлерс

2 листопада 2017,  00:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої, які мандрують у часі, будуть полювати на вампірів та розкопувати могили в 5 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди відправляються у вікторіанський Лондон, а якщо конкретно, то в 1897 рік, де раптово зустрічають Ріпа (Артур Дарвілл), поки ловлять вампіра, який подорожує в часі. Також Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) спробує подружитися з новим членом команди Зарі (Тала Еш), а Мартін Штайн (Віктор Гарбер) дізнається про секретний план, який розробили Джекс (Франц Драмех) і Рей (Брендон Рут) на цьому тижні.

Серія «Return of the Mack» («Повернення Мека») вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

18 жовтня 2017,  11:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернувшись з цирку, Легенди відправляються в майбутнє в третій серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня». Сара (Кейті Лотц) отримує сигнал лиха з Бюро часу і разом з колегами вирушає ловити мандрівника в часі, який перебуває в бігах. В той же час вони намагаються захистити хактівістку Зарі (Тала Еш), а Нейт (Нік Зано) знаходить незвичайне лікування для Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс), на яке та неохоче погоджується.

Серія, яка отримала назву на честь нової героїні «Zari» («Зарі»), вийде на екрани 25 жовтня за українським часом.

1 жовтня 2017,  20:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним трейлером 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня». Він показує більше нових моментів, як брава команда намагається полагодити час, зустрічаючись і навіть борючись з різними історичними особистостями. Як, наприклад, Юлій Цезар, який раптово з'явився на Арубі на подив Міка (Домінік Перселл). Але всі ці турботи не заважають Сарі (Кейті Лотц) встигнути приміряти купальник, а Нейту (Нік Зано) і Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс) — поцілуватися.

«Легенди завтрашнього дня» повертаються 10 жовтня. Свіжі трейлери «Супергьорл» та «Стріли» дивіться тут і тут.

29 грудня 2016,  00:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Був оприлюднений чудовий фрагмент, який, на жаль, не ввійшов у фінальну версію «Зоряних війн: Пробудження сили». У цій сцені генерал Органа у втіленні Керрі Фішер дає наказ військовому офіцеру Корр Селлі, щоб вона передала Галактичному сенату, що Лея наполягає на вживанні заходів проти Першого ордена. Офіцер сумнівається, що Республіка їх послухає, на що Органа відповідає, що «не всі сенатори вважають мене божевільною». А якщо і вважають, то їй на це «плювати».

Фраза вийшла дуже в стилі самої Фішер; а Корр, до речі, зіграла зірка серіалу «Легенди завтрашнього дня» Мейсі Річардсон-Селлерс.

2 грудня 2016,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Межсериальный кросовер каналу The CW завершиться сьогодні серією «Легенд завтрашнього дня», на дюжині кадрів до якої супергерої постають у всьому своєму обмундируванні, готові до фінальної сутички з домиінаторами.

Читати далі...