Новини, в яких згадується Джеймс Понсольдт

7 квітня 2017,  12:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо офіційний український трейлер фільму Джеймса Понсольдта «Сфера». У головних ролях – Емма Вотсон і дворазовий володар премії «Оскар» Том Хенкс. В основу сюжету ліг однойменний sci-fi роман номінанта на Пулітцерівську премію Дейва Еггерса. Українська прем'єра фільму відбувається одночасно зі світовою – 27 квітня.

Інтернет-компанія The Circle об'єднує в єдину систему електронну пошту своїх користувачів, сторінки в соціальних мережах, інформацію про банківські карти і покупки. Результатом цього процесу стає отримання людиною універсального онлайн-ідентифікатора. Але на практиці не все так гладко: проект, що позиціонується як нова ступінь в розвитку технологій, переслідує й інші, більш брудні цілі.

10 жовтня 2016,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна дата премьеры научно-фантастического триллера «Сфера», где главные роли исполняют Эмма Уотсон и Том Хэнкс. И состоится она не осенью этого года, как предполагалось ранее, а весной следующего.

Читати далі...
2 вересня 2015,  12:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Стражей Галактики» Карен Гиллан сыграет вместе с Эммой Уотсон в научно-фантастическом триллере «Сфера».

В фильме Джеймса Понсольдта, который является адаптацией романа Дэйва Эггерса, Гиллан сыграет Энни – милого, чудаковатого и обеспеченного интеллектуального члена корпорации «Сфера», имеющей интернет монополию на личные данные пользователей, как электронная почта, социальные сети, банкинг и прочее. 

Главную героиню в триллере сыграет Уотсон, она будет молодой женщиной, которая только что получила работу в данной компании и начинает ставить под сомнение ее эру прозрачности и доступности личной информации.

Роль загадочного человека, с которым у главной героини завязываются отношения, по слухам должен исполнить Том Хэнкс, а звезда грядущих «Звёздных войн: Пробуждение силы» Джон Бойега воплотит в фильме Тая, визионера корпорации, которого превратили в икону.

Среди будущих проектов Гиллан, ставшей известной благодаря роли Эми Понд в культовом сериале «Доктор Кто», значатся «Большая игра на понижение» с Брэдом ПиттомКристианом Бэйлом и Райаном Гослингом, вестерн «В долине насилия» и «Стражи Галактики 2», где она снова появится в образе Небулы. Также она получила роль в историческом мини-сериале «The Devil You Know».

Выход «Сферы» запланирован на 2016 год.

27 червня 2015,  13:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На зміну Алісії Вікандер в антиутопічний трилер «Сфера» прийшла зірка «Гаррі Поттера» Емма Уотсон.

Уотсон виконає у фільмі головну роль. Її героїня Мей Холланд отримує роботу мрії в провідній інтернет корпорації, яка хоче об'єднати всі персональні дані користувачів в одну систему, що призводить до поступового зникнення поняття «особисте життя». І дівчина вирішує цьому протистояти.

Компанію Уотсон у «Сфері» становитиме Том Хенкс, який ймовірно зіграє чоловіка, з ким у її героїні зав'язуються стосунки. 

Фільм буде екранізацією однойменного роману Дейва Еггерса, його адаптацією займається режисер і сценарист Джеймс Понсольдт.

Режисер дуже радий, що зможе попрацювати з цією актрисою:

Емма Уотсон є однією з моїх улюблених актрис, її неймовірний талант, чуттєвість і глибокий розум зарядять «Сферу» електричною енергією.

Зйомки «Сфери» почнуться в серпні і будуть проходити в Каліфорнії, вихід трилера на великі екрани відбудеться в 2016 році.

У жовтні в прокат виходить трилер «Повернення», де Уотсон зіграла головну жіночу роль. Не так давно вона закінчила зйомки в «Колонії Дігнідад» разом з Даніелем Брюлем. А в 2017 році вона з'явиться у відомому образі диснеївської принцеси в «Красуні і чудовисько».