Новини серіалів, в яких згадується Бред Фалчук

4 жовтня 2018,  15:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зловісний промо-ролик 5 серії 8 сезону горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

У відео відьма Корделія Гуд (Сара Полсон) вночі біля багаття ділиться з Медісон (Емма Робертс), Майклом (Коуді Ферн), Зої (Таісса Фарміга), Міртл (Френсіс Конрой) та іншими своїм видінням майбутнього і зазначає, що воно було жахливим. Вона бачила вогонь, смерть і відчувала запах горілої плоті. Після нам показують, як Корделія розглядає свій живіт у дзеркалі, і на ньому гниє плоть. Наприкінці відьма каже, що єдина надія на їхній порятунок залежить від того, яким буде її наступний крок.

Серія «Boy Wonder» («Диво-хлопчик»), режисером якої є Гвінет Хердер-Пейтон, вийде на екрани 11 жовтня за українським часом.

2 вересня 2018,  00:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Спочивай з миром.»

Продовжуючи тему Апокаліпсису, яка буде головною темою 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів», його новий тизер показує смерть і розпад людського тіла.

У нових серіях антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука перетнуться персонажі 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш», які разом будуть переживати справжній апокаліпсис, що раптово наступив на нашій планеті. Попередні тизери неодноразово показували вибух атомної бомби, який стирає все на своєму шляху, так що причиною апокаліпсису в серіалі може виявитися саме атомна бомба. Чи демон/диявол, чия рука знову з'являється в даному тизері.

Дивіться також тизер 8 сезону «Американська історія жахів», який представив нову героїню Сари Полсон. Серіал повертається 12 вересня.

18 серпня 2018,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Темрява попереду.»

Свічка догорає і ось-ось настане темрява в новому атмосферному тизері 8 сезону серіальної антології кошмарів «Американська історія жахів».

Серіал Райана Мерфі і Бреда Фалчука, який є володарем 2 премій «Золотий глобус» та 16 премій «Еммі», продовжиться сезоном під назвою «Апокаліпсис», де зустрінуться персонажі 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш». На них чекає жахливий спільний досвід, який «почнеться з кінця світу».

Прем'єра 8 сезону «Американської історії жахів» відбудеться восени, 12 вересня.

16 серпня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Життя в розпаді.»

Проти ночі вийшов новий тизер 8 сезону популярної горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

Новий сезон «Американської історії жахів» отримав назву «Апокаліпсис» та об'єднає персонажів з 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш» для страхітливого досвіду, який «почнеться з кінця світу».

В майбутніх серіях зіграють Сара Полсон, Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен Джексон, Біллі Лурд, Кеті Бейтс, Біллі Айкнер, Таїсса Фарміга, Адіна Портер, Леслі Гроссман, Габурі Сідібе та Джессіка Ленг.

«Американська історія жахів» повертається на телеекрани восени, 12 вересня.

11 серпня 2018,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий 10-секундний тизер майбутнього сезону горор-антології «Американська історія жахів» об'єднує народження та смерть.

8 сезон хітового серіалу Райана Мерфі і Бреда Фалчука отримав підзаголовок «Апокаліпсис», і в його другому офіційному тизері під назвою «Не відпускай» на тлі апокаліптичного вибуху атомної бомби один до одного тягнуться рука новонародженої дитини, яка поступово стає криваво-червоного кольору, і чорна рука демона (чи диявола) з довгими кігтями. Прямо як на офіційному постері 8 сезону, де рука демона тримає немовля.

Що б це могло означати? Пишіть свої припущення в коментарях.

Дивіться також розширений тизер 8 сезону «Американської історії жахів», чия прем'єра відбудеться через місяць, 12 вересня.

12 травня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал FX поделился ярким трейлером 1 сезона драматического мюзикла «Поза» от создателей «Американской истории ужасов» Райана Мерфи и Брэда Фалчука.

Читати далі...
19 червня 2016,  18:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стали известны судьба основных героев, воплощающий их каст, детали сюжета, а также дата выхода 2 сезона комедийной хоррор-антологии «Королевы крика».

Читати далі...
15 січня 2016,  20:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Fox повідомив, що комедійний хоррор «Королеви крику» від творців «Лузерів» і «Американської історії жахів» продовжено на другий сезон.

Читати далі...
10 вересня 2015,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім тизерів і трейлерів напередодні прем'єри 1 сезону «Королев крику» були представлені початкові титри серіалу, які демонструють відмінні здібності головних героїнь кричати перед обличчям маніяка-вбивці в червоній диявольською масці.

Читати далі...
9 грудня 2014,  15:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова хоррор-комедія авторства Райана Мерфі «Королеви крику» обзавелася своїми першими провідними актрисами. Ними стали Джеймі Лі Кертіс і Емма Робертс.

«Королеви крику» стануть серіалом-антологією телеканалу Fox, кожен сезон якого обертатиметься навколо двох головних героїнь. Події першого сезону розгортатимуться в кампусі коледжу, враженим серією вбивств. Раніше передбачалося, що це буде телефільм.

Крім Райана Мерфі, відомого завдяки «Американській історії жахів», творцями нової хоррор-комедії стануть його давні колеги по серіалу «Лузери» Іен Бреннан і Бред Фалчук.

Вибір першої пари актрис на головні ролі виявився не таким вже і дивним. Джеймі Лі Кертіс здобула популярність завдяки своїй грі у фільмі жахів «Хеллоуїн» 1978 року, що став уже класикою. Після вона знімалася в хоррорах «Туман», «Шкільний бал» і «Поїзд страху». А Емма Робертс вже грала постійних героїнь в третьому і четвертому сезонах «Американської історії жахів»: «Шабаш» та «Шоу виродків».

Перший сезон «Королев крику», що складається з 15 серій, вийде наступної осені.