Новини, в яких згадується Шарлотта Ле Бон

26 квітня 2017,  23:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик історичної драми «Обіцянка», чиї події будуть розвиватися в першій половині 20 століття в останні дні існування Османської імперії, де розгортається геноцид вірменського народу. Головних героїв у ній зіграють Крістіан Бейл, Оскар Айзек і Шарлотта Ле Бон.

Повноцінний дубльований трейлер кінокартини Террі Джорджа, яка вийде в прокат 4 травня, дивіться тут.

6 квітня 2017,  01:29 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму «Обітниця» з Оскаром Айзеком, Крістіаном Бейлом і Шарлоттою Ле Бон у головних ролях:

Дія розвивається в останні дні існування Османської імперії, в 1922 році. Кріс — американець, кореспондент Associated Press, який знаходить драйв у військовій обстановці, незважаючи на те, що світ навколо нього розпадається на частини. Майкл — розумний студент-медик, який розривається між почуттями і прихильністю до традицій. Обидва закохані в красиву розумницю Ану.

У кінотеатрах України з 4 травня.

6 березня 2017,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер історичної драми «Обіцянка» з Оскаром Айзеком, Крістіаном Бейлом і Шарлоттою Ле Бон, чиї герої стикаються в тривожні останні дні існування Османської імперії, де розгортається вірменський геноцид. Намагаючись вижити, вони також опиняються в любовному трикутнику.

Незважаючи на гучні імена рейтинг нового фільму оскароносного Террі Джорджа на сайті IMDb становить всього 4,1 бала.

11 жовтня 2016,  18:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося чарівний український тизер фентезійної французької мелодрами «Кохання та пінгвіни», де Гійом Кане і Шарлотта Ле Бон грають професора, що досліджує пінгвінів, та закохану в нього аспірантку, яка погоджується, щоб їй в кров ввели гени пінгвінів, аби допомогти професору з його проектом і звернути на себе його увагу.

В українських кінотеатрах з 13 жовтня.

12 вересня 2016,  12:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Обіцянка», де головні ролі виконують Крістіан Бейл, Оскар Айзек і Шарлотта Ле Бон, розповість про любовний трикутник між американським кореспондентом Associated Press Крісом, розумним студентом-медиком Майклом і витонченою красунею Аною, які потрапляють в небезпечне становище в останні дні існування Османської імперії під час вірменського геноциду.

10 вересня 2016,  10:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свежие кадры и закулисные фотографии драмы «Обещание» представляют первый взгляд на ее главных героев в воплощении Кристиана Бэйла, Оскара Айзека и Шарлотты Ле Бон.

Читати далі...
21 вересня 2015,  19:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо до прочитання цікаву статтю про створення фільму «Прогулянка висотою», який вийде в кінотеатрах України і РФ з 8 жовтня:

Дванадцять людей ступили на Місяць, і тільки одна людина коли-небудь ступала у порожнечу між вежами Всесвітнього торгового центру.

Роберт Земекіс, режисер таких шедеврів як «Форрест Гамп», «Вигнанець» і «Назад в майбутнє», знову використовує передові технології на користь емоційності історії.
«Прогулянка висотою» – це справжнє кіно для великого екрану, яке завдяки інноваційній фотореалістичній технології та магії IMAX® 3D надає кіноманам можливість пережити відчуття досягнення хмар.

Читати далі...
30 липня 2015,  11:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Опубликован первый кадр с Джейми Дорнаном и Киллианом Мёрфи в военном триллере «Антропоид».

Основанный на реальных событиях, произошедших с двумя чехословацкими солдатами, которых воплотят Дорнан и Мёрфи, фильм расскажет о том, как их отправили в 1941 году устранить главу СС Рейнхарда Гейдриха, одного из реконструкторов «окончательного решения еврейского вопроса», известного также как Пражский Мясник. И прежде чем исполнить свою миссию, эти солдаты, выбранные из лав чехословацкой армии, прошли тренировку у британцев.

«Антропоид», чье название – отсылка к операции по устранению Гейдриха, является совместным производством Великобритании, Франции и Чехии; во главе ее стоит режиссер Шон Эллис, снявший «Возврат».

Вместе с Дорнаном и Мёрфи в фильме сыграют Тоби Джонс, Гарри Ллойд, Шарлотта Ле Бон, Сэм Кили.

В этом году Дорнан появится в комедии «Шеф» и исполнит главную роль в триллере «Девятая жизнь Луи Дракса», в 2016 с ним выйдет военная драма «Jadotville», а позже актер вернется в образе Кристиана Грея в сиквелах «На пятьдесят оттенков темнее» и «Пятьдесят оттенков свободы».

Мёрфи же можно будет увидеть в приключенческом экшене «В сердце моря», криминальной кинокартине Бена Уитли «Пальба» и комедии о 1960-х «Хиппи Хиппи Шейк».

19 травня 2015,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 18 мая, в Каннах была солнечная погода, а кроме нее сердца гостей кинофестиваля согревал новый пиксаровский мультфильм «Мыслями наизнанку» («Головоломка»).

Представляли «Мыслями наизнанку», позволяющую заглянуть в голову человека и познакомиться с его основными эмоциями, в Каннах создатель мультфильма Пит Доктер и продюсер, один из основателей студии PixarДжон Лассетер.

С собой они взяли целую компанию актеров, участвовавших в озвучке персонажей-эмоций. Это были Эми ПолерМинди КейлингФиллис Смит и Льюис Блэк, подарившие свои голоса Радости, Отвращению, Грусти и Злости. Также на пресс-конференции присутствовали актеры Шарлотта Ле Бон (Радость), Жиль Леллуш (Злость), Пьер Нинэ (Страх) и Марилу Берри (Грусть), которые дублировали мультфильм на французский язык.

На вопрос о том, что же сподвигло Доктера создать «Мыслями наизнанку», мультипликатор ответил:

После «Вверх» я искал новые идеи. В то время моей дочери исполнилось 11, и ей в голову ударила юность. Она превратилась из маленькой девочки с кучей энергии в тинейджера, порой грубого, когда она пыталась высказаться. Мне было интересно, то же происходит в ее голове. Это и послужило толчком к созданию персонажей, основанных на эмоциях.

Читати далі...
10 вересня 2014,  05:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Додано багато кадрів до багатообіцяючої мелодрамі «Прянощі і пристрасті» з Хелен Міррен, Манішем Дайалом і Шарлоттою Ле Бон в головних ролях. Це той випадок, коли кадри фільму розлітаються по соціальним мережам як цитати. Приємного перегляду! 

Сам фільм можна буде подивитися в кінотеатрах України і Росії вже з 11 вересня.

9 серпня 2014,  18:55 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Розпочалися зйомки фільму студії TriStar Productions, який отримав назву «Прогулянка» (The Walk). Режисер Роберт Земекіс. Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру. Земекіс працював над сценарієм разом із Крістофером Брауном. Продюсери: Стів Старкі, Роберт Земекіс та Джек Репке. Фільм запланований до прокату на 2 жовтня 2015 року.

7 серпня, виповнилося 40 років від неймовірного шоу, влаштованого письменником.  

Дванадцять людей побували на Місяці, але лише одна людина пройшлася по канату між вежами-близнюками. І більше вже такої можливості не буде. Керований своїм наставником Папою Руді (Бен Кінгслі), Петі та його друзі з різних країн повинні подолати купу перешкод, зрад, суперечок, здійснити тисячі дзвінків, щоб підготувати та втілити в життя їхній божевільний задум. Проект очолює режисер Роберт Земекіс, відомий такими фільмами, як «Форест Гамп», «Вигнанець», «Назад у майбутнє», «Полярний експрес» та «Рейс». Фільм зніматимуть за допомогою найсучасніших фотореалістичних технологій та камер IMAX 3D, завдяки чому глядачі зможуть на власному досвіді пережити ті відчуття, які переповнюють людину, що в буквальному сенсі сягнула небес. Фільм показує Париж і Нью-Йорк 1970-х років, але над усе він присвячений вежам-близнюкам Всесвітнього Торговельного Центру.

В фільмі також знімаються: Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц, Шарлотта Ле Бон, Клемент Сібоні та Сезар Домбой.  

До закадрової команди увійшли: оператор Даріуш Вольскі, художник-постановник Наомі Шоан, редактор Джеремія О’Дріскол та дизайнер костюмів Сатірет Ларларб. Композитор Алан Сілвестрі.