Новини фільмів, в яких згадується Марк Сілверштейн

21 квітня 2018,  22:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер робить повний поворот в третьому фрагменті американської кінокомедії «Красуня на всю голову», яка на цьому тижні вийшла в прокат в США.

Шумер втілює невпевнену в собі жінку Рене Беннетт, яка падає з тренажера і сильно вдаряється головою, а коли приходить до тями й дивиться у дзеркало, то бачить надзвичайну красуню, хоча зовні вона зовсім не змінилася. В новому фрагменті Рене вирішує влаштувати сюрприз своїм подругам Вівіан (Ейді Брайант з «Суботнім вечором в прямому ефірі») і Джейн (Бізі Філіппс з «Міста хижачок»), підкравшись до них в барі й представивши нову себе так, ніби вони її ні за що не впізнають.

У минулому фрагменті «Красуня на всю голову» компанію Шумер склала Емілі Ратаковскі. У кінотеатри України фільм від режисерів Еббі Кон та Марка Сілверштейна прибуде 31 травня.

5 квітня 2018,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment представила перший ТБ-ролик комедії «Красуня на всю голову», де головну роль виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Емі Шумер.

Шумер грає жінку, яка страждає від невпевненості в собі, але потім приходить до тями від падіння, дивиться в дзеркало і вірить, що вона стала найкрасивішою і найздатнішою жінкою на планеті. Героїня залишає своє звичайне життя позаду і йде влаштовуватися на роботу в індустрію моди, де співбесіду проводять 4-разова номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс й легендарна модель Наомі Кемпбелл. Також відео розкриває, що в фільмі з'явиться акторка Лорен Хаттон.

Дивіться український трейлер картини «Красуня на всю голову», яку зняли Еббі Кон та Марк Сілверштейн. У кіно з 31 травня.