Новини, в яких згадується Іен Гардінг

16 вересня 2019,  13:43 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон вирішують перевернути світ автоперегонів у другому офіційному трейлері біографічної драми «Аутсайдери», яким у неділю поділилася студія 20th Century Fox.

Новий фільм режисера Джеймса Менголда, який у минулому році був номінований на «Оскар» за супергеройський екшен «Логан», відправить нас у 1966 рік і покаже протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які вирішили раз і назавжди з'ясувати, чиї машини є швидшими, виступивши у 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, компанія Ford наймає видатного конструктора Керролла Шелбі (Деймон) та відважного гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар... всього за 90 днів.

В кінотеатри України байопік «Аутсайдери», де також зіграють Катріна Балф, Джон Бернтал, Ноа Джуп, Джей Джей Філд та Іен Гардінг, примчить 14 листопада.

28 травня 2019,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив дебютний кадр нової біографічної драми «Аутсайдери», головні ролі в якій виконають лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон.

Читати далі...
12 червня 2018,  18:22 | Оновлення

Представляємо українській трейлер комедійного горору «Офісний розковбас», який стартує в кінотеатрах України з 19 липня.

Комедія розповість про співробітника збройової фабрики (Брентон Твейтс з фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара»), який несподівано виявляє, що енергетичний напій перетворює його колег в зомбі.

Також в «Офісному розковбасі» зіграли Джейн ЛевіНе дихай»), Каран СоніДедпул 2»), Закарі ЛівайТор 2: Царство темряви»), Грегг ГенріВартові Галактики») і Йен ХардінгМилі ошуканки»).

7 жовтня 2016,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Милых обманщиц» поделился трогательными фотографиями с читки сценария самой последней серии, во время которой актеры не смогли сдержать слезы.

Читати далі...
20 грудня 2015,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше місяця залишилося до повернення на екрани детективної драми А. Марлін Кінг «Милі ошуканки», чиї події будуть розвиватися 5 років потому. І днями з'явився до них новий постер, кадри і деталі про те, де ж її героїні опинилися зараз, коли їм знову доведеться розплутувати таємниці в рідному Роузвуді.

Читати далі...