Новини фільмів, в яких згадується Наомі Кемпбелл

3 серпня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисери П. Девід Еберсоул і Тодд Г'юз відправляють глядача за лаштунки легендарного модного дому П'єра Кардена в документальному фільмі «Дім Кардена».

Читати далі...
19 квітня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент американської комедії «Красуня на всю голову» показує, що красуні теж плачуть.

Емі Шумер грає Рене Барретт, яка відчайдушно намагається схуднути й відповідати нав'язаним глянцевими журналами стандартам краси, тому морить себе тренуваннями в спортзалі. Одного разу в туалеті вона зустрічає справжню красуню у втіленні Емілі Ратаковскі, яка плаче, тому що її кинув хлопець. І тут героїня Шумер відкриває для себе просту істину, про яку раніше не замислювалася: у моделей теж бувають проблеми в особистому житті.

Дивіться український трейлер фільму «Красуня на всю голову», де також зіграли Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл. У кіно з 31 травня.

5 квітня 2018,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment представила перший ТБ-ролик комедії «Красуня на всю голову», де головну роль виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Емі Шумер.

Шумер грає жінку, яка страждає від невпевненості в собі, але потім приходить до тями від падіння, дивиться в дзеркало і вірить, що вона стала найкрасивішою і найздатнішою жінкою на планеті. Героїня залишає своє звичайне життя позаду і йде влаштовуватися на роботу в індустрію моди, де співбесіду проводять 4-разова номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс й легендарна модель Наомі Кемпбелл. Також відео розкриває, що в фільмі з'явиться акторка Лорен Хаттон.

Дивіться український трейлер картини «Красуня на всю голову», яку зняли Еббі Кон та Марк Сілверштейн. У кіно з 31 травня.

9 лютого 2018,  20:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер приймає себе такою, яка вона є, в першому трейлері комедії для дорослих «Красуня на всю голову».

Молода жінка Рене Барретт (Шумер) багато років безуспішно намагалася досягти нав'язаних індустрією краси і моди стандартів зовнішності. Як раптом після сильного удару головою в спортзалі вона приходить до тями, дивиться в дзеркало і захоплюється своєю красою. Тепер Рене — впевнена в собі жінка, яка готова підкорювати світ. Але що буде, коли вона зрозуміє, що насправді не змінилася зовні?

У світовий прокат «Красуня на всю голову», де також грають Емілі Ратаковскі, Бізі Філіппс, Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл, вийде у червні.