Ток-шоу про (2003 – ...)

1 листопада 2017,  18:28 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон розповів про свою небезпечну сімейну відпустку разом з сім'єю Кріса Гемсворта під час ток-шоу «Еллен: Шоу Еллен Дедженерес». Цього літа він відвідав батьківщину виконавця ролі Тора — Австралію, де вони всі разом з дітьми чудово провели час, за винятком інциденту, коли дочку Деймона жахливо вжалила медуза. Проте, коли актор розповідав цю історію, то зміг пожартувати й неодноразово копіював голос і акцент Гемсворта, що у нього, до речі, чудово виходить.

Дивимося, як Деймон зіпсував інтерв'ю Гемсворта на шоу Джиммі Кіммела.

Гемсворт завтра повернеться в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», а Деймона можна буде побачити в кіно в кримінальній комедії «Субурбікон», яка виходить на екрани 16 листопада.

6 жовтня 2017,  17:24 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час фіналу шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» запрошений ведучий Раян Гослінг вийшов на уклін в футболці з зображенням свого пса Джорджа, який помер в грудні минулого року. Йому було 17 років.

Після актор відвідав шоу «Еллен», де згадав свого вірного друга і розповів про нього деякі кумедні історії, наприклад, як Джордж ні за що не хотів виконувати команди, поки його не переконували в тому, що йому дійсно дуже потрібно це зробити. Загалом, дивимося і розчулюємось.

Зараз Гослінга можна побачити у кіно в фантастиці «Той, хто біжить по лезу 2049», де він зіграв з легендарним Гаррісоном Фордом. Їх веселе інтерв'ю ви знайдете тут.

11 травня 2017,  01:08 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Бредлі Купер взяв на шоу Елен Дедженерес в руки тезку свого персонажа Ракети (англ. «Rocket» — ракета, ракетка) й зіграв разом з ведучою в нову гру — космічний теніс. Влучивши м'ячем більше 5 разів по планетам на стенді, він заробив для своєї благодійної організації Bradley Charles Cooper Foundation, заснованої на честь його батька, $10 тисяч.

Кілька місяців тому актор став батьком дочки Лії, яку народила йому модель Ірина Шейк. В образі Ракети Купер повернувся в «Вартових Галактики 2», які вже йдуть в українських кінотеатрах.