Новини про серіал (2003 – ...)

2 листопада 2019,  14:58 | Новини зірок

Зірка «Гри престолів» і «Аквамена» Джейсон Момоа вирішив на честь Геловіна вбратися на шоу «Еллен» королем рок-н-ролу Елвісом, і його крутий вихід, який створив ажіотаж не менший за той, якщо б вийшов сам Елвіс, дивіться у відео нижче.

Зараз Момоа зайнятий прес-туром свого нового постапокаліптичного серіалу «Дивись» («Бачити»), де він виконує головну роль. Під час спілкування з ведучою Еллен ДеДженерес актор зізнався, що «злегка одержимий Елвісом» і «ріс на його піснях». Момоа дуже впевнено почуває себе в його костюмі, оскільки вже одного разу наряджався королем рок-н-ролу вперше він примірив образ Елвіса в 19 років, коли переїхав до Лос-Анджелеса і знімався в телесеріалі «Рятувальники Малібу». Тоді Момоа в схожому костюмі відправився на вечірку в особняк Playboy.

Прем'єра науково-фантастичного серіалу «Дивись» відбулася 1 листопада на новому стримінговому сервісі Apple TV+.

1 листопада 2019,  01:30 | Новини зірок

У телеведучої Еллен ДеДженерес є весела — для неї, не для її гостей — традиція лякати акторів та актрис під час інтерв'ю на своєму шоу. І на честь Геловіна її новою жертвою стала номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Ронан прийшла на шоу Еллен, щоб розповісти про свій новий фільм «Маленькі жінки», який виходить в український прокат 30 січня 2020 року. Спочатку вони говорили про те, що Ронан нарешті отримала в цьому році свої водійські права і тепер може їздити сама, куди захоче, хоча її лякає кількість машин на дорогах в Лос-Анджелесі; обговорили нову стрижку її собаки Френ, а коли Еллен підвела до теми Геловіна, на актрису чекали два страшні сюрпризи.

Але рекордсменом шоу з переляку залишається зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон, яку Еллен одного разу налякала цілих три рази.

9 серпня 2018,  15:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ольга Фреймут повертається на Новий канал в якості ведучої та головної героїні нової передачі «ОЛЯ», яка буде українською адаптацією відомого голлівудського шоу «Еллен».

Читати далі...
4 червня 2018,  19:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Екс-ведуча передачі «Орел і решка» Регіна Тодоренко оголосила, що її наступним проектом стане нічне шоу на російському телеканалі «П'ятниця».

Читати далі...
4 березня 2018,  00:27 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На экраны вышел «Красный воробей» с Дженнифер Лоуренс в главной роли, а значит актриса отправилась в очередной веселый пресс-тур, который оказался наполненным ромом и безумными историями.

Читати далі...
24 січня 2018,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок на шоу Еллен був представлений дебютний фрагмент супергеройського екшену від Marvel Studios «Чорна пантера».

Епізод показує автомобільну погоню Чорної пантери (Чедвік Боузман) і його сестри Шурі (Летішія Райт) за групою бандитів, тільки Т'Чалла воліє сидіти в цей час не в машині, а на машині, спритно стрибаючи й підбираючись ближче до злочинців. Також фрагмент демонструє куленепробивність його супергеройського костюма.

Дивіться нову фічуретку «Чорної пантери», яка дражнить секретами Ваканди. У кіно з 15 лютого.

11 січня 2018,  21:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллен запросила на своє шоу двох австралійських акторів Кріса Гемсворта і Марго Роббі й влаштувала їм вікторину про Австралію.

Актори, найбільш відомі завдяки ролям супергероя Тора зі світу Marvel і суперлиходійки Харлі Квінн зі світу DC, надягли костюми кенгуру й відповідали на питання про те, в якому дитячому серіалі Роббі зіграла з Ліамом ГемсвортомСлон і принцеса»), де народилася Ніколь Кідман (Гонолулу), де живе Гемсворт і котра зараз година в Австралії. За результатами Еллен, в поєдинку переміг Гемсворт.

У листопаді Гемсворта можна було побачити в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», а в лютому на екрани вийде байопік «Я, Тоня», за який Роббі була номінована на «Золотий глобус».

5 листопада 2017,  00:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Проекту Мінді» Мінді Кейлінг поділилася милим фото, де продемонструвала свій зростаючий животик.

Читати далі...
1 листопада 2017,  18:28 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон розповів про свою небезпечну сімейну відпустку разом з сім'єю Кріса Гемсворта під час ток-шоу «Еллен: Шоу Еллен Дедженерес». Цього літа він відвідав батьківщину виконавця ролі Тора — Австралію, де вони всі разом з дітьми чудово провели час, за винятком інциденту, коли дочку Деймона жахливо вжалила медуза. Проте, коли актор розповідав цю історію, то зміг пожартувати й неодноразово копіював голос і акцент Гемсворта, що у нього, до речі, чудово виходить.

Дивимося, як Деймон зіпсував інтерв'ю Гемсворта на шоу Джиммі Кіммела.

Гемсворт завтра повернеться в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», а Деймона можна буде побачити в кіно в кримінальній комедії «Субурбікон», яка виходить на екрани 16 листопада.

6 жовтня 2017,  17:24 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час фіналу шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» запрошений ведучий Раян Гослінг вийшов на уклін в футболці з зображенням свого пса Джорджа, який помер в грудні минулого року. Йому було 17 років.

Після актор відвідав шоу «Еллен», де згадав свого вірного друга і розповів про нього деякі кумедні історії, наприклад, як Джордж ні за що не хотів виконувати команди, поки його не переконували в тому, що йому дійсно дуже потрібно це зробити. Загалом, дивимося і розчулюємось.

Зараз Гослінга можна побачити у кіно в фантастиці «Той, хто біжить по лезу 2049», де він зіграв з легендарним Гаррісоном Фордом. Їх веселе інтерв'ю ви знайдете тут.

23 вересня 2017,  03:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуча Еллен ДеДженерес дуже любить на своєму шоу перевіряти нерви зірок, лякаючи їх людьми в костюмах, які вистрибують звідкись або підкрадаються до гостей. Цього разу дісталося зірці «Американської історії жахів» Сарі Полсон, яка, незважаючи на те, що грає в самому страшному серіалі сучасності, не любить лякатися. Еллен вдалося налякати її цілих три рази. Після цього актриса навряд чи повернеться на її шоу.

Зараз Полсон можна побачити в 7 сезоні «Американської історії жахів», чия четверта серія вийде 26 вересня.

11 травня 2017,  01:08 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Бредлі Купер взяв на шоу Елен Дедженерес в руки тезку свого персонажа Ракети (англ. «Rocket» — ракета, ракетка) й зіграв разом з ведучою в нову гру — космічний теніс. Влучивши м'ячем більше 5 разів по планетам на стенді, він заробив для своєї благодійної організації Bradley Charles Cooper Foundation, заснованої на честь його батька, $10 тисяч.

Кілька місяців тому актор став батьком дочки Лії, яку народила йому модель Ірина Шейк. В образі Ракети Купер повернувся в «Вартових Галактики 2», які вже йдуть в українських кінотеатрах.

2 лютого 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Він — привабливий мільйонер з темним секретом і в перуці, вона — працівниця фірми канцтоварів Staples з шикарними накладними грудьми. Це було кохання з першого погляду... Зірка еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» Джеймі Дорнан навіть не підозрював, яким сміховинним комедійним скетчем обернеться його похід на шоу Еллен Дедженерес.

Побачити Дорнана в образі Крістіана Грея ви зможете в кіно з 9 лютого.

3 листопада 2016,  12:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» і зірка «Фантастичних звірів» Едді Редмейн під час відвідування шоу Еллен Дедженерес прийняв виклик ведучої та зіграв з нею в шаради, де йому довелося показати 9 тварин за 1 хвилину. Вийшло досить розважальне видовище, яке напевно підніме ваш настрій в цей четвер.

Побачити актора на великому екрані в «Фантастичних звірях» можна буде вже через два тижні!

8 серпня 2016,  16:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Загону самогубців» Джаред Лєто є великим любителем активного і екстремального відпочинку, про що він розповів в травні цього року на «Шоу Еллен Дедженерес». Також актор трохи говорить про грим Джокера і описує суперзлодійский екшен Девіда Ейра як «купка маніяків весело проводить час».