Новини фільмів про (1998 – 2004)

17 жовтня 2019,  15:24 | Новини фільмів

У цьому році Netflix обіцяє порадувати нас незвичайними різдвяними мелодрамами, в числі яких пригодницький фільм про Африку і порятунок слонів «Свято в дикій природі» («Holiday In The Wild»).

Щоб не сумувати, коли їхній син вирушає до коледжу, мешканка Мангеттена Кейт Конрад (зірка серіалу «Секс у великому місті» Крістін Девіс) вирішує організувати для них з чоловіком «другий медовий місяць» в Замбії. Але замість того, щоб подякувати їй, він раптово припиняє їхні стосунки, і Кейт відправляється в Африку для одиночного сафарі. Під час екскурсійного польоту над Замбією вона допомагає пілотові Дереку Голлістону (зірка ситкому «Парки і зони відпочинку» Роб Лоу) врятувати осиротіле слоненя. Вони доставляють малюка в спеціальний центр для реабілітації слонів, і Кейт продовжує своє перебування в Африці до Різдва. З новим коханням на горизонті, чи вирішить вона повернутися додому, чи ж ризикне продовжити свою пригоду на все життя?

Прем'єра фільму Ерні Барбараша в Інтернеті відбудеться 1 листопада.

11 листопада 2018,  16:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Секс у великому місті» Сара Джессіка Паркер виконує роль смертельно хворої співачки в офіційному трейлері музичної драми «Кращий день мого життя».

Зірка нью-йоркської джазової сцени Вів'єн готується відсвяткувати 25-річний ювілей своєї творчості, але один візит до лікаря, який повідомляє їй смертельний діагноз, змушує артистку переглянути все своє життя. Вона розуміє, що присвятила себе сцені і віддалилася від дочки та своїх близьких, і вирішує це виправити за той короткий час, що їй залишився.

Компанію Паркер у цій драмі складають лауреатка премії «Оскар» Рене Зеллвегер, номінант на премію «Золотий глобус» Саймон Бейкер, лауреатка премії «Золотий глобус» Жаклін Біссет, лауреат премії «Оскар» Коммон та зірка серіалу «Чикаго у вогні» Тейлор Кінні.

Прем'єра фільму Фаб'єна Константа в Інтернеті відбулася 9 листопада.

28 вересня 2016,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Секса и города» Сара Джессика Паркер говорит, что третий полнометражный фильм о приключениях Кэрри Брэдшоу и ее подруг все еще может быть снят.

Читати далі...