Новости, в которых упоминается Эмилия Кларк

25 апреля 2024,  23:02 | Кастинг

Після своєї минулорічної подорожі до всесвіту Marvel зірка популярного фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк, яка підтримує Україну, обрала для себе кілька більш серйозних проєктів, де вона втілить реальних жінок.

Читать далее...
11 августа 2023,  22:11 | Новости фильмов

Матір драконів повертається на екрани кінотеатрів! Зірка хітового фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк виконає головну жіночу роль у науково-фантастичній стріці «Репродукція майбутнього» режисерки Софі Бартез.

Читать далее...
22 июня 2023,  15:25 | Новости сериалов

У середу, 21 червня, на платформі Disney+ вийшла прем'єрна серія нового міні-серіалу від Marvel Studios «Таємне вторгнення», де ключову роль грає британська акторка Емілія Кларк, відома за роллю Дейнеріс Таргарієн у хітовому фентезі «Гра престолів».

Читать далее...
14 июня 2023,  20:58 | Новости сериалов

Нік Ф'юрі стає «найбільш розшукуваним чоловіком на планеті» у свіжому трейлері шпигунсько-супергеройського міні-серіалу «Таємне вторгнення» (також відомого як «Секретне вторгнення»), наповненому екшеном та загадками.

Читать далее...
7 апреля 2023,  19:36 | Новости сериалов

Другий трейлер супергеройського серіалу від Marvel Studios «Секретне вторгнення» (також відомого як «Таємне вторгнення») показує епічне повернення легендарного Семюела Л. Джексона в образі Ніка Ф'юрі.

Читать далее...
6 февраля 2023,  21:05 | Новости звезд

Доля знову звела кхала та кхалісі разом. Джейсон Момоа та Емілія Кларк зустрілися під час відомого американського кінофестивалю «Санденс», де зробили зворушливі фото, що зігріють серця усіх шанувальників хітового фентезі «Гра престолів».

Читать далее...
3 ноября 2022,  19:30 | Новости фильмов

Український трейлер сімейного мультфільму «Дивовижний Моріс», який в оригіналі озвучує зірковий каст за участю акторів «Гри престолів» та «Доктора Хауса», підтверджує, що незабаром ми зможемо його подивитися на великому екрані.

Читать далее...
11 сентября 2022,  01:40 | Новости сериалов

Легендарний шпигун Нік Ф'юрі знову готується рятувати світ проте на цей раз без Месників, а з допомогою Дейнеріс Таргарієн у першому трейлері майбутнього міні-серіалу «Секретне вторгнення», що вийде на платформі Disney Plus.

Читать далее...
22 августа 2022,  21:05 | Новости сериалов

Дракаріс! Щоб підготувати нас до прем'єри серіалу про Таргарієнів «Дім дракона», стримінгова платформа HBO Max поділилася в мережі відео, що згадує історію родини Дейнеріс Таргарієн з культового серіалу «Гра престолів».

Читать далее...
23 июня 2022,  22:30 | Новости сериалов

На прошлой неделе Интернет потрясла новость о том, что хитовое фэнтези «Игра престолов» получит продолжение, где в роли Джона Сноу вернется актер Кит Харингтон. И его хорошая подруга и коллега по Вестеросу Эмилия Кларк уже подтвердила, что это правда, а не выдумки поклонников.

Читать далее...
24 апреля 2022,  12:05 | Кастинг

Не «Лунным рыцарем» единым. В этом году стриминговая платформа Disney+ порадует нас еще одним супергеройским сериалом «Секретное вторжение», который поведает о приключениях отважного Ника Фьюри и его друзей.

Читать далее...
20 апреля 2022,  15:14 | Новости звезд

В понедельник, 18 апреля, в Лос-Анджелесе состоялась премьера приключенческой картины «Варяг», где главную женскую роль исполняет звезда популярного сериала «Ход королевы» Аня Тейлор-Джой. И ее образ на красной дорожке перекликается со стилем Дейнерис Таргариен из «Игры престолов».

Читать далее...
22 марта 2022,  22:41 | Новости звезд

Британская актриса Мэйси Уильямс, которая стала известной на весь мир благодаря роли отважной Арьи Старк в хитовом фэнтезе "Игра престолов", решила помочь украинцам в эти трудные времена, устроив вместе с коллегами в Лондоне благотворительный концерт.

Читать далее...
4 декабря 2020,  20:20 | Кастинг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британский мультфильм «The Amazing Maurice» обзавелся звездным кастом. Его персонажи заговорят голосами звезды сериала «Игра престолов» Эмилии Кларк и звезды хитовой медицинской драмы «Доктор Хаус» Хью Лори.

Читать далее...
24 октября 2020,  15:10 | Новости звезд | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Эмилия Кларк, известная благодаря роли королевы Дейнерис Таргариен, Матери драконов, в хитовом фэнтези «Игра престолов», решила на свой день рождения полетать по-настоящему и выпрыгнула из самолета.

Читать далее...