«Аватар: Останній захисник»: дивіться дубльований трейлер нового хітового фентезі від Netflix

29 лютого 2024,  12:03 | Новини серіалів

Готові до захоплюючих пригод? Якщо ви все ще розмірковуєте над тим, чи варто витрачати свій час на новий фентезійний серіал «Аватар: Останній захисник», що вийшов на платформі Netflix (з українським дубляжем!), то, сподіваємося, дубльований трейлер допоможе вам визначитися.

Пригодницьке фентезі «Аватар: Останній захисник» є одним з найбільш очікуваних серіалів 2024 року. Це live-action адаптація популярного аніме, що розповідає про пригоди юного Аанга у світі, де люди вміють керувати стихіями. Аанг повинен оволодіти чотирма елементарними силами, щоб врятувати свій світ, що перебуває у стані війни, та перемогти безжального ворога, який прагне його зупинити.

Аангом у новому серіалі Netflix став актор Гордон Корм'є. Для нього це перша головна роль у такому масштабному проєкті. Раніше він з'явився у серіалі «Протистояння», знятому за мотивами роману Стівена Кінга.

Інших ключових персонажів «Аватара» 14-річну Катару, останнього мага води, її винахідливого 16-річного брата Сокку та 17-річного Зуко, який є наслідним принцом Народу Вогню у вигнанні, грають Кіавентіо, Іен Ауслі та Даллас Лю. Ви можете побачити їх у своїх стихіях на персональних постерах нижче.

Онлайн-прем'єра першого сезону фентезі «Аватар: Останній захисник» відбулася на Netflix 22 лютого. Перший сезон складається з 8 серій.

408 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: