Наступна «Місія неможлива» вийде у 2025 році

24 жовтня 2023,  02:46 | Новини фільмів

Прем'єра очікуваного гостросюжетного екшену «Місія неможлива 8» з Томом Крузом тепер відбудеться не влітку 2024 року, а наприкінці весни 2025 року.

Кіностудія Paramount Pictures приняла рішення перенести наступну частину франшизи «Місія неможлива», що розповідає про пригоди суперагента Ітана Ганта, на 23 травня 2025 року. Про це у понеділок повідомив сайт Deadline.

Причиною такого рішення став акторський страйк, який триває з липня. Актори вимагають достойних гонорарів, медстраховку та процент зі стримінгових платформ, але боси голлівудських кіностудій не хочуть ділитися своїми надприбутками.

Повідомляється, що восьму пригоду Ітана Ганта будуть знімати спеціальними камерами IMAX, після чого вона отримає три тижні прокату у кінотеатрах IMAX.

«Місія неможлива 8», також відома як «Місія неможлива: Розплата. Частина друга», буде продовженням блокбастера «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», де агент Гант та його відважна команда зіштовхнулися з небезпечним ворогом в особі штучного інтелекту, який прораховує кожен їхній крок.

Збори сьомої «Місії» склали $567,5 млн, що дозволило їй увійти в десятку найприбутковіших фільмів 2023 року.

854 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: