Українка Іванна Сахно зіграє у спін-офі «Мандалорця» про пригоди Асоки Тано

10 квітня 2023,  17:01 | Новини серіалів

Одну з ключових ролей у майбутньому науково-фантастичному серіалі «Асока», який є спін-офом «Мандалорця», виконає українська актриса Іванна Сахно. І ми вже знаємо, на чиєму боці буде виступати її небезпечна героїня.

Події очікуваного серіалу «Асока», де Розаріо Довсон знову втілить легендарну Асоку Тано, ученицю Енакіна Скойвокера, будуть розгортатися після падіння Імперії. У ньому колишня лицарка-джедайка Асока Тано буде розслідувати нову загрозу, що з'явилася у вразливій галактиці.

Як показує перший трейлер, Сахно втілить одну з тих, кого мають на увазі під «новою загрозою», адже хоча вона з'являється у трейлері всього на кілька секунд, складно не помітити, що у неї в руках червоний світловий меч, якими користують ситхи.

Також у серіалі ми побачимо колишнього вчителя Асоки Енакіна Скайвокера, він же Дарт Вейдер, якого знову втілить актор Гейден Крістенсен. Минулого року він повернувся в ролі Енакіна/Вейдера у міні-серіалі «Обі-Ван Кенобі».

Раніше ви могли бачити Сахно, яка активно підтримує Україну з початку повномасштабного вторгення, у науково-фантастичному блокбастері «Тихоокеанський рубіж: Повстання» та комедійному екшені «Шпигун, який мене кинув», де також знялася Міла Куніс, яка родом з Чернівців.

Прем'єра серіалу «Асока» відбудеться у серпні.

12376 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: