Студія Sony зніме серіал про пригоди супергероїні Шовк зі всесвіту Людини-павука

10 грудня 2022,  21:12 | Новини серіалів

Кінокомпанія Sony Pictures продовжує розширювати всесвіт Людини-павука, і наступним проєктом у цьому списку стане супергеройський серіал «Silk: Spider Society», який буде створений разом з компанією Amazon Studios.

Як повідомляє журнал Entertainment Weekly, серіал «Silk: Spider Society» («Шовк: Товариство Павуків») розповість про пригоди американо-корейської супергероїні Сінді Мун, яка в коміксах Marvel отримує надздібності після того, як її кусає той самий радіоактивний павук, який вкусив Пітера Паркера.

Над екранізацією цих кіноміксів працює шоураннерка хітового серіалу «Ходячі мерці» Анджела Кенг, яка розробляє серіал про пригоди Сінді Мун разом з продюсеркою та колишньою президенткою Sony Pictures Емі Паскаль і продюсерами мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» Філом Лордом і Крісом Міллером.

Серіал розповість про те, як Сінді «тікає з ув'язнення та шукає свою зниклу родину на шляху до того, щоб стати супергероїнею, відомою як Шовк». Проєкт поки знаходиться на стадії розробки, тож мине кілька років, перш ніж ми побачимо серіал на малих екранах.

Тим часом у 2023 році в кінотеатрах можна буде подивитися супергеройський фільм «Мадам Павутина» з Дакотою Джонсон у головній ролі, який також буде новим розділом кіновсесвіту Людини-павука від Sony Pictures.

1185 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: