Перший погляд на Раяна Ґослінга у ролі Кена у фільмі «Барбі» від Warner Bros.

16 червня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Шанувальники та шанувальниці Раяна Ґослінга, тримайтеся! Другий офіційний кадр очікуваного фільму «Барбі», яким поділилася студія Warner Bros. Pictures, представляє зірку «Ла-Ла Ленда» в ролі знаменитої ляльки Кена.

У сатиричній комедії режисерки Грети Гервіг, яка зняла відомі стрічки «Леді Бьорд» та «Маленькі жінки», лялька Барбі, вигнана зі свого лялькового світу за те, що є недостатньо ідеальною, вирушає у світ людей, щоб знайти себе та своє місце у житті.

Роль Барбі виконує номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі, яка прославилася на весь світ завдяки ролі суперлиходійки Харлі Квін у популярних фільмах кіновсесвіту DCEU.

Перший погляд на неї в образі ляльки Барбі був представлений у квітні, а тепер студія Warner Bros. вирішила порадувати нас першим поглядом на Кена.

В образі Кена Ґослінг позує на ганку їхнього рожевого будинку в Барбіленді, демонструючи свою сяючу посмішку та кубики на пресі (і іменну білизну). Як вам таке перетворення?

Прем'єра фільму «Барбі» очікується у липні 2023 року. А поки ми з нетерпінням чекаємо на стрічку Гервіг, наступного місяця Ґослінга можна буде побачити на платформі Netflix, де він зіграє головну роль в екшені братів Руссо «Сірий чоловік».

1294 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: