Перший погляд на Кейт Бекінсейл в екшн-комедії «Красуня на драйві»

22 червня 2021,  12:44 | Оновлення

З 29-го липня в українських кінотеатрах стартує екшн-комедія «Красуня на драйві» з Кейт Бекінсейл (франшиза «Інший світ», «Згадати все», «Перл Харбор») у головній ролі. Ми вирішили показати вам кілька нових кадрів з неймовірною головною героїнею.

У фільмі режисера Тані ВекслерБез істерики!») також зіграли Стенлі Туччі (франшиза «Голодні ігри», «Диявол носить Прада», «У центрі уваги»), Джай КортніЗагін самогубців», «Термінатор: Генезис», франшиза «Дивергент»), Боббі КаннавалеШпигунка», франшиза «Людина-мураха та Оса», «Ірландець»), Лаверн КоксПерспективна дівчина», «Ангели Чарлі», «Помаранчевий – хіт сезону») та лауреатка премії Оскар С’юзан Сарандон («Дуже погані матусі 2», «Хмарний атлас», «Тельма та Луїза»).

Кейт Бекінсейл виконала роль Лінді – стильної красуні з неймовірними здібностями, які проявляються при першому спалаху гніву. Дівчина спробувала все - армію, роботу в охороні, безліч ліків та навіть йогу, поки харизматичний вчений не придумав девайс, що дозволяє дієво гасити спалахи гніву Лінді. Тепер прийшов час ходити на побачення, ось тільки у Лінді найнахабнішим чином відбирають нового приголомшливого кавалера – і їй не лишається нічого іншого, як скористатися своїми екстраординарними навичками у пошуках винних.

Більше подробиць про екшн-комедію «Красуня на драйві» очікується найближчим часом. Фільм не буде доступний на онлайн-платформах в Україні. Очікувана дата прем'єри «Красуні на драйві» у кінотеатрах – 29 липня.

2980 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: