Кейт Бекінсейл стала «атомною блондинкою» для зйомок у бойовику «Удар»

16 вересня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Шарліз Терон може вважатися «атомною блондинкою». Актриса Кейт Бекінсейл вирішила примірити схожий образ для свого наступного екшену «Удар», чия прем'єра очікується в 2020 році.

Фильм «Удар» («Jolt») розповість про викидайло на ім'я Лінді з трохи вбивчою проблемою управління гнівом, яку вона контролює за допомогою жилета на електродній підкладці, використовуючи його, щоб повернути себе до нормального стану щоразу, коли вона з'їжджає з котушок. Після того як першого хлопця, якого вона покохала, вбивають, Лінді стає на стежку помсти, бажаючи знайти вбивцю, поки поліцейські переслідують її як свою головну підозрювану.

Бекінсейл в образі Лінді виглядає надзвичайно на закулісних фотографіях (див. нижче), якими актриса активно ділилася в соцмережах під час зйомок.

Знімки розкривають, що у її бойової героїні буде світле волосся, підстрижене у формі боб, а також татуювання на лівому плечі у вигляді гілки з квітами. Але не думайте, що Бекінсейл попрощалася зі своїм довгим темним волоссям — на зйомках вона віддала перевагу перуці.

В екшені «Удар» на її героїню Лінді чекають дуже криваві пригоди, як показує одна фотографія, де актриса та її біла майка вимазані штучною кров'ю.

Разом з Бекінсейл на фото можна побачити акторів Стенлі Туччі, Лаверн Кокс, Боббі Каннавале та Девіда Бредлі, який є її хрещеним батьком, та режисера Таню Векслер.

У світовий прокат бойовик «Удар» увірветься в листопаді 2020 року. З нетерпінням чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

25254 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: