З'явився трейлер трилера «Викрадач жінок» від режисера Антона Сігурдссона

18 березня 2021,  18:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не кричи. Не біжи. Виживи. Дві відважні жінки борються з викладачем-маніяком, який заманив їх у свій будинок, в моторошному трейлері психологічного горор-трилера «Викрадач жінок».

Розширений синопсис фільму «Викрадач жінок» (також відомий як «Препод»), сценаристом і режисером якого виступає Антон Сігурдссон:

Бредлі живе подвійним життям: він професор престижного коледжу і зразковий сім’янин удень, а вночі — маніяк, який викрадає молодих дівчат. Він прораховує кожен свій крок, обираючи собі жертву, і залишаючи на ліжку сукню жовтого кольору для кожної з них. Бредлі філігранно і натхненно ламає психіку викраденим дівчатам, пробуджуючи в них стокгольмський синдром. Хейлі розумна студентка, із сильним, бунтівним характером, одного разу знаходить у себе на ліжку жовту сукню...

Роль маніяка в цьому трилері виконує актор Майкл Саймон Голл (не плутати з Майклом С. Голлом, зіркою хітового серіалу «Декстер»). Ви могли його бачити раніше в серіалах «Політик» і «Я знаю, що це правда».

Тим часом студентку Хейлі втілює актриса Анна Елізабет.

Українська прем'єра фільму «Викрадач жінок» повинна була відбутися сьогодні, 18 березня, але в зв'язку з локдауном переїхала на 8 квітня.

Більше кінопрем'єр квітня ви знайдете в нашій афіші.

543 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...