«Вікінги: Вальхалла»: Сем Корлетт стане головним героєм спін-оффу серіалу «Вікінги»

29 січня 2021,  19:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий пригодницький серіал «Вікінги: Вальхалла» знайшов свого головного героя в особі актора Сема Корлетта, якого ви могли запам'ятати за роллю Принца Пекла Калібана в серіалі «Моторошні пригоди Сабріни».

«Вікінги: Вальхалла» буде абсолютно новим дослідженням захоплюючої та епічної саги «Вікінги», події якого починаються на початку 11 століття і покажуть пригоди деяких з найвідоміших вікінгів, які коли-небудь жили, Лейфа Ерікссона, Фрейдіс Еріксдоттер, Гаральда Гардрада та нормандського короля Вільгельма Завойовника. Ці чоловіки та жінки прокладуть шлях в боротьбі за виживання в постійно мінливому світі, що розвивається.

Корлетт зіграє в спін-оффі роль «Лейфа Ерікссона, гренландця, який виріс на околицях відомого світу. Лейф походить зі згуртованої сім'ї, просоченої старими язичницькими віруваннями. Будучи відважним і фізично витривалим моряком, Лейф це наш вхід до світу вікінгів, що переживає жорстокі зміни», пише сайт Deadline.

Роль Фрейдіс Еріксдоттер виконає актриса Фріда Густавссон, Гаральда Сігурдссона та його зведеного брата Олафа Гаральдсона зіграють Лео Сутер і Йоуханнес Гейкюр Йоуханнессон, тоді як короля Данії Кнуда Великого втілить Бредлі Фрігард.

Сценаристом і шоураннером спін-оффу «Вікінгів» виступає Джеб Стюарт.

1629 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: