Серіал «Ironheart» представить нову Залізну людину у всесвіті Marvel

7 січня 2021,  16:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому супергеройському серіалі «Ironheart» («Залізне серце»), який вийде на платформі Disney+, актриса Домінік Торн зіграє винахідницю Рірі Вільямс, яка створить свій костюм Залізної людини.

У коміксах Marvel Рірі Вільямс є юним генієм з Чикаго, яка після Громадянської війни, коли Тоні Старк впав у кому, вирішує зробити свій костюм Залізної людини, щоб продовжити його спадщину. За допомогою штучного інтелекту, зробленого за подобою Старка, Рірі створює високотехнологічну броню і стає супергероїнею Залізне серце.

Оскільки Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) загинув під час битви з Таносом (Джош Бролін) у кінці блокбастера «Месники: Завершення», то Рірі в деякій мірі стане новою Залізною людиною кіновсесвіту Marvel.

У фільмах MCU ані Тоні, ані інші супергерої жодного разу не згадували ім'я Рірі, але за своє життя Тоні неодноразово брав участь в різних освітніх програмах і створював гранти для талановитих молодих людей, так що цілком можливо, що за ті 5 років після клацання Таноса Тоні міг стати ментором Рірі. Хто знає, поки нам залишається лише будувати теорії.

Для актриси Домінік Торн це буде перша велика роль, і не виключено, що в майбутньому її супергероїня з'явиться в повнометражному фільмі від Marvel Studios. Торн дебютувала на екрані декілька років тому в оскароносній драмі «Якщо Біл-стріт могла б заговорити».

5006 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: