У прокат виходить документальний фільм Ірини Цілик «Земля блакитна, ніби апельсин»

23 листопада 2020,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних прем'єр тижні є документальна стрічка української режисерки Ірини Цілик «Земля блакитна, ніби апельсин», яка на початку року отримала на американському кінофестивалі «Санденс» приз за найкращу режисуру документального фільму.

Фільм розповідає про сім’ю, яка живе в «червоній зоні» Донбасу, де воєнні дії тривають вже шостий рік. Буденність багатьох цивільних людей у прифронтовій зоні докорінно змінилася. 36-річна Ганна сама виховує чотирьох дітей. Обстріли у Красногорівці, де живуть наші герої, не припиняються. Але, незважаючи на всі труднощі, ця родина є дуже дружною і життєрадісною. Мама й діти мають різні захоплення, грають на різних музичних інструментах і навіть знімають самотужки фільми про своє життя під час війни.

Також документальна стрічка Цілик була удостоєна премій за найкращий фільм Національного та Міжнародного конкурсу на міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA.

Прем'єра фільму «Земля блакитна, ніби апельсин» на великих екранах відбудеться у четвер, 26 листопада. Його покази пройдуть в кінотеатрах Києва, Львова, Харкова, Одеси, Білої Церкви, Дніпра, Житомира, Запоріжжя, Луцька, Полтави, Сум, Херсона і Чернігова. Ви вже можете придбати квитки на фільм «Земля блакитна, ніби апельсин» на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

543 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: