Розкрито дату прем'єри 7 сезону «Флеша»

12 листопада 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отже, шанувальники пригод найшвидшої людини на Землі, беріть в руки свій календар, щоб відзначити важливу подію. Канал The CW повідомив, що прем'єра 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш» з Грантом Гастіном в головній ролі відбудеться 23 лютого 2021 року.

Серіал «Флеш» ґрунтується на коміксах DC і розповідає про пригоди вченого-криміналіста Баррі Аллена (Гастін), який після вибуху прискорювача частинок отримав надприродні здібності — супершвидкість та надзвичайно швидку регенерацію клітин. Тепер він та його відважні друзі борються зі злочинцями, які хочуть знищити або захопити їхнє рідне місто Централ-сіті.

Шостий сезон був завершений передчасно через пандемію коронавірусу та всесвітній локдаун, так що на початку нового сезону, як показує тизер-трейлер з конвенції DC FanDome (див. вище), ми нарешті дізнаємося, яким чином Айріс (Кендіс Паттон) буде врятована з Дзеркального виміру.

Якщо ви теж дуже сумуєте за «Флешем», то клікайте на закулісну фотографію з Гастіном на зеленому тлі, що знаходиться нижче, щоб перейти до галереї серіалу і побачити багато крутих фото зі зйомок його попередніх сезонів та різних кросоверів Arrowverse.

846 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: