Том Голланд поділився першим фото зі зйомок блокбастера «Людина-павук 3»

6 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2020 році всі супергерої носять маски, нагадує нам актор Том Голланд, який з'являється одразу в двох масках на своїй першій фотографії зі зйомок супергеройського екшену «Людина-павук 3», заснованого на коміксах Marvel.

Голланд підтвердив, що вже прибув на зйомки свого третього супергеройського сольника, які зараз проходять в Атланті, поділившись фото з собою в чорно-червоному костюмі Людини-павука в Instagram.

А в описі актор нагадав, як важливо зараз усім носити маски:

Носіть маску, я ношу дві...

Завдяки професійному фотоапарату ви можете розглянути тут костюм Людини-павука в деталях, але сюжет його третього сольника все ще тримається в суворому секреті. За Голландом на фото можна побачити величезний синій екран, а це означає лише одне велика кількість спецефектів.

Минулого тижня своїми фотографіями зі зйомок блокбастера мережу шокував актор Джейкоб Баталон, який заради своєї ролі схуд на 47 кілограм.

Прем'єра третього фільму про пригоди Людини-павука, режисером якого виступає режисер двох його попередніх сольників Джон Воттс, очікується за рік, 16 грудня 2021 року. Якщо, звичайно, вона не буде перенесена у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

1393 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: