Джейкоб Баталон схуд на 47 кілограм для своєї ролі в екшені «Людина-павук 3»

30 жовтня 2020,  22:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Людина-павук: Повернення додому» і «Людина-павук: Далеко від дому» Джейкоб Баталон причарував глядачів в ролі найкращого друга Пітера Паркера Неда Лідса, але в екшені «Людина-павук 3» ви можете його не впізнати, оскільки актор кардинально схуд за останній рік.

Баталон пішов по стопах співачки Адель, яка нещодавно жартувала на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» щодо свого схуднення в два рази, і скинув з минулого року 103 фунти, тобто близько 47 кілограм зайвої ваги.

Актор повідомив про своє досягнення в Instagram учора, поділившись селфі в дзеркалі, зробленому на зйомках третього сольника Людини-павука:

Нед просто хотів з вами привітатися.

Тим часом користувач Instagram з ніком theinternationalspiderman поділився фотографіями Баталона зі спортзалу і натякнув, що в третьому екшені про пригоди Людини-павука у Неда буде роль побільше.

Невже Нед перестане бути кадром-за-кадром і стане новим супергероєм всесвіту MCU, щоб допомагати Пітеру (Том Голланд) боротися зі злом? Чи його поманить темна сторона, і він стане суперлиходієм? Нам поки залишається тільки гадати.

А що ви думаєте з приводу загадкової ролі Неда в супергеройському екшені «Людина-павук 3»? Діліться своїми здогадками в коментарях.

На великі екрани новий сольник Павучка прибуде 16 грудня 2021 року.

12662 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: