«Сокіл і Зимовий солдат»: Ентоні Макі показав свій новий супергеройський костюм

20 вересня 2020,  02:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Ентоні Макі, який грає у всесвіті MCU Сема Вілсона/Сокола, поділився фотографією зі зйомок 1 сезону серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», де він позує в своєму новому супергеройському костюмі.

Макі опублікував новий чорно-білий знімок з собою в образі Сема Вілсона/Сокола на тлі занедбаної цегляної будівлі в Twitter на початку тижня з підписом:

Хлопці повернулися у місто! Веселимося, дотримуючись соціальної дистанції... #wintersoldiershot #FalconandtheWinterSoldier

Для більшої крутості Макі позує тут з сигарою в роті, і оскільки його персонаж не курить, то створюється враження, що він і Себастіан Стен втекли зі зйомок і сховалися за покинутою будівлею, щоб трохи порозважатися між дублями.

У серіалі «Сокіл і Зимовий солдат» Сем буде готуватися до того, щоб стати Капітаном Америка, і цей процес буде непростим для героя, враховуючи величезну відповідальність, яку несе з собою цей супергеройський титул.

А що стосується нового костюма Сокола, то він цілком може стати першим костюмом нового Капітана Америка, якщо Сем вийде в ньому на поле бою разом зі щитом Стіва Роджерса, який той залишив йому у спадок наприкінці блокбастера «Месники: Завершення» в минулому році.

Постер серіалу розкриває, що ця вставка спереду на верхній частині костюма буде червоною, а смуги на грудях і на плечах червоними та білими, що відсилає до костюму Кепа та американського прапора.

Прем'єра серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» очікується пізніше в 2020 році.

7994 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: