Дивимося трейлер 7 сезону серіалу «Флеш» з конвенції DC FanDome

22 серпня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найшвидша людина на Землі повертається в першому трейлері 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш», де команда програє підступній лиходійці Єві МакКаллох. Але скоро це зміниться.

У 6 сезоні Баррі (Грант Гастін) зіткнувся з серйозною проблемою він став втрачати свою швидкість і відчував себе безпорадним перед обличчям серйозної небезпеки. І поки команда намагається знайти рішення цієї проблеми, Айріс (Кендіс Паттон) завдяки Єві (Ефрат Дор) опиняється у пастці в дзеркальному вимірі. Але наша героїня не збирається здаватися.

У фінальній серії сезону «Успіх забезпечений» («Success is Assured»), який завершився через пандемію коронавірусу завчасно, нам показали, що через тривале перебування в Задзеркаллі Айріс зникла на очах у Камілли (Вікторія Парк), так що ми з нетерпінням чекаємо, коли дізнаємося, яким чином Айріс возз'єднається з чоловіком, родиною та друзями.

Також напередодні конвенції DC FanDome канал The CW поділився парочкою крутих постерів 7 сезону з відсиланнями до коміксів за участю Баррі та Айріс.

Прем'єра нових серій «Флеша» очікується у січні 2021 року.

6234 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: