Дивимося український трейлер фільму «Артур і Мерлін: Лицарі Камелота»

6 серпня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за часами короля Артура? Тоді спеціально для вас наприкінці літа в український прокат вийде пригодницький екшен «Артур і Мерлін: Лицарі Камелота», який зняв режисер Джіллз Алдерсон.

Змучений війною король Артур повертається додому після десятиліть боїв проти Римської імперії. За цей час його незаконнонароджений син привласнив собі трон Камелота і поклав око на королеву Ґвіневру. З допомогою вірних лицарів Круглого столу Артуру доведеться поборотися за те, щоб повернути собі престол і захистити честь королеви. Але чи прийде на поміч чарівник Мерлін?

Роль Артура виконує зірка серіалу «Мері вбиває людей» Річард Шорт, Мерліна грає Річард Брейк, якого ви могли побачити в екшені «Ритм-секція» та серіалах «Проклята» і «Дивний новий світ», а роль королеви Ґвіневри дісталася Стеллі Стокер, яка в майбутньому з'явиться в комедії «Колишня з того світу».

Українська прем'єра фільму «Артур і Мерлін: Лицарі Камелота», чий епічний постер показує головних героїв на тлі палаючого замку, відбудеться 20 серпня.

943 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...