Актриса Анна Кемп розповіла, як вона заразилася коронавірусом і що все ще відчуває симптоми через місяць

23 липня 2020,  20:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Ідеальний голос» Анна Кемп поділилася в соцмережах історією про те, як вона захворіла на COVID-19, забувши надіти маску в місці скупчення людей всього один раз. І потім важко хворіла 3 тижні.

37-американська актриса розповіла про те, як вона заразилася коронавірусом, в інформативному пості в Instagram цього вівторка:

Привіт, друзі... Я відчула, що моя відповідальність поділитися з вами тим, що я заразилася COVID-19. З тих пір мій тест показав негативний результат, але я була дуже хвора впродовж 3 тижнів і все ще маю затяжні симптоми. Я була дуже відповідальною. Я носила маску. Я користувалася антисептиком для рук. Але одного разу, коли почалося послаблення карантину, я вирішила забути про те, що потрібно носити маску в людних місцях. Один. Раз. І я отримала [COVID-19].

Кемп, як і всі ми, чула, що COVID-19 часто порівнюють зі звичайним грипом, але каже, що її симптоми були зовсім іншими:

Люди кажуть, що це схоже на грип, але я хворіла на грип, і це абсолютно на нього не схоже. Я повністю втратила відчуття смаку і запаху і я не знаю, коли вони повернуться і чи повернуться взагалі. Я зараз відчуваю 30% запахів від того, що відчувала раніше. Іншими постійними симптомами (навіть через місяць) є запаморочення, сильна втома, уражені пазухи носа, розлад шлунка, нудота, блювота і температура.

Тому актриса ще раз вирішила нагадати, як важливо не забувати носити маску:

Але мені пощастило. Тому що я не померла. Але люди помирають. Тому, будь ласка, носіть маску. Це може трапитися в будь-який момент. І це може трапитися з кожним. Навіть в той єдиний раз, коли вам здається, що ви вже в безпеці. Ми всі можемо зробити щось хороше. Носіння масок рятує життя.

В цьому році Кемп можна побачити в комедійних фільмах «Закохані голубки» та «Відчайдушна», які вийшли на стримінговій платформі Netflix.

1597 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: