Анна Кендрік зібрала «Тисячолітнього сокола» з Лего на карантині

16 квітня 2020,  15:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Два тижні тому зірка франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф зізнався Стівену Колберу в тому, що проводить свій карантин разом з Лего, а тепер про свою одержимість Лего в інтерв'ю з Джиммі Феллоном розповіла Анна Кендрік.

На запитання ведучого «Нічного шоу» про те, як вона поживає на карантині, зірка музичної трилогії «Ідеальний голос» відповіла з великим ентузіазмом, що у неї «все чудово». Вона зараз знаходиться у себе вдома в Лос-Анджелесі і, щоб згаяти довгі дні, вирішила збирати Лего.

Кендрік продемонструвала Феллону свій «Тисячолітній сокіл» зі всесвіту «Зоряні війни» і зазначила, що тепер в ній борються два бажання: розібрати його і потім подарувати цей набір дитині чи зробити для своїх Лего окрему полицю в будинку.

В інтерв'ю актриса також поділилася, як вона намагається бути відповідальною на карантині і займатися дорослими справами, а потім просить саму себе відпочити, бере в руки Лего і дивиться улюблений серіал:

Зі мною зараз відбувається дивна річ. Ніби в моїй голові живуть дитина і мати. Я відчуваю себе дитиною, оскільки нічого робити, і в мені кипить енергія, і я намагаюся бути відповідальною, відповідати на електронні листи і прибирати... А потім в моїй голові відбувається така розмова: «Мам, а можна мені зібрати Лего і подивитися серіал «Західне крило»? Ура, мама каже, що можна».

Минулої зими Кендрік зіграла дочку Санти в сімейній комедії «Ноель», а в майбутньому її можна буде почути в мультфільмі «Тролі 2: Світове турне» і побачити в науково-фантастичному фільмі «Stowaway».

2222 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: