«Страшні казки: Місто янголів»: промо, кадри і опис 3 серії «Дивний старий світ»

4 травня 2020,  18:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наталі Дормер постає в своєму демонічному образі й готується «втопити Лос-Анджелес в крові» в промо-ролику 3 серії фентезійного серіалу «Страшні казки: Місто янголів».

Разом з промо-роликом з'явився і офіційний синопсис 3 серії, яка отримала назву «Wicked Old World» («Дивний старий світ»):

Тьяго (Деніел Дзоватто) та Моллі (Керрі Біше) намагаються втекти від своїх складних життів. Льюїс (Нейтан Лейн) допитує студента Каліфорнійського технологічного інституту. Плани Таунсенда (Майкл Гледіс) та його асистентки Алекс (Дормер) опиняються під загрозою через одну жінку-членкиню ради. Пітер Крафт (Рорі Кіннер) дізнається страшну правду в домі Ельзи (Дормер). Матео (Джонатан Нівз) відправляється на дискотеку мексиканців.

Нижче ви знайдете кадри нової серії, які показують Дормер в її чотирьох різних образах. Який з них вам подобається найбільше? Голосуйте в коментарях.

Прем'єра 3 серії спін-оффу серіалу «Страшні казки», яку зняв режисер Серджо Міміка-Геззан, очікується 11 травня за українським часом.

1774 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: