«Кеті Кін»: промо, кадри і опис 11 серії «До кого я можу звернутися?»

24 квітня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 11 серії 1 сезону серіалу «Кеті Кін» його головна героїня Кеті каже, що «напевно ніколи не зможе повністю забути свого колишнього КейО», а КейО дає її босові (і новому бойфренду) Гаю Ламонтейну в око.

Офіційний синопсис серії «Chapter Eleven: Who Can I Turn To?» («Глава одинадцята: До кого я можу звернутися?»):

Насувається найважливіша подія в світі моди Meta Gala, і Кеті (Люсі Гейл) розривається між своїми обов'язками. Намагаючись все встигнути, Кеті наважується на дизайнерський ризик для Meta Gala, який, як вона сподівається, окупиться сторицею, і разом з цим вона отримує відповідь зі школи моди Parsons. Пеппер (Джулія Чан) вирішує зіткнутися віч-на-віч зі своїм ворогом, влаштувавши фурор на Meta Gala, щоб прорекламувати групу Джозі (Ешлі Мюррей) Josie and the Pussycats і «Завод Пеппер», але все може закінчитися погано, коли її ворог зустрінеться з Александром (Люсьєн Лавісконт). Хорхе (Джонні Бошан) хоче зрозуміти себе і дізнається несподівану інформацію про своїх батьків. Тим часом КейО (Зейн Голц) просить у Кеті допомоги.

І хоча синопсис мовчить з приводу любовного трикутника Кеті, КейО і Гая Ламонтейна (Люк Кук), промо ролик показує все без зайвих слів.

Прем'єра 11 серії «Кеті Кін» відбудеться 1 травня за українським часом.

2338 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: