Люсі Гейл зніметься в трилері «Borrego»

3 вересня 2020,  22:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Милі ошуканки» і «Кеті Кін» Люсі Гейл виконає головну роль в трилері «Borrego», який зніме режисер Джессі Гарріс.

Поділившись новиною про свій новий проект в соцмережах, Гейл написала:

Знала з тієї секунди, коли прочитала «Borrego», що я повинна бути частиною історії про виживання Джессі Гарріса. Так рада, що зроблю це з усіма вами. @oliviatrujillo @eltexmex @leynar.gomez @jorge.a.jimenez.oficial @eltexmex @borregofilm @tucciandcompany @dtucci27 @tiziano.tucci @greglauritano @blackmagic.film

У фільмі «Borrego» Гейл зіграє молоду вчену, яка працює в області ботаніки та переїжджає до невеличкого міста, щоб вивчати там інвазивні види рослин. Займаючись дослідженнями, вона приходить на допомогу збитому літаку, але його пасажир, недосвідчений наркокур'єр, бере її в полон і змушує вчену зі знанням місцевості відправитися разом з ним в дорогу через задушливу пустелю до точки, де він повинен передати наркотики.

Триллер возз'єднає Гейл з актором Ніколасом Гонсалесом, який також грав у серіалі «Милі ошуканки». Він найбільш відомий завдяки ролі доктора Ніла Мелендеса в популярній медичній драмі «Хороший доктор». У фільмі «Borrego» він втілить шерифа, який візьме участь у пошуках героїні Гейл.

Прем'єра трилера «Borrego» очікується в 2021 році.

На початку року ви могли побачити Гейл в кінотеатрах в горор-трилері «Острів фантазій», який заробив в світовому прокаті більше $47,3 млн.

7563 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: