Перший погляд на Вуді Гаррельсона в образі Карнажа у фільмі «Веном 2»

29 лютого 2020,  00:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія супергеройського екшену від Sony та Marvel «Веном 2» показує, що суперлиходій Карнаж вийшов на свободу і... підстригся.

Вперше ми побачили Клетуса Кессіді, також відомого як Карнаж, у втіленні номінанта на премію «Оскар» Вуді Гаррельсона в сцені після титрів фільму «Веном», який вийшов в 2018 році, коли репортер Едді Брок (Том Гарді) прийшов до нього у в'язницю, щоб взяти нове сенсаційне інтерв'ю.

Чим закінчилося їхнє інтерв'ю, можемо тільки гадати, але в сиквелі ми вже побачимо Карнажа на свободі, як показує фото зі зйомок, яким Гарді поділився в своєму Instagram. Потім актора попросили його видалити, але знімок вже розлетівся по Інтернету.

На фотографії Карнаж одягнений в яскраву гавайську сорочку з пальмами і заходом та чорний піджак, а на шиї у нього висить якийсь кулон. Також варто відзначити, що його зачіска дуже відрізняється від тієї кучерявої шевелюри, яку ми побачили в сцені після титрів.

У коміксах Клетус є серійним вбивцею, а коли він зустрічає симбіота Карнажа і з'єднується з ним, то отримує ті ж здібності, якими володіє і Брок/Веном. Вже з нетерпінням чекаємо на їхній поєдинок.

Українська прем'єра фільму «Веном 2», над яким працює режисер Енді Серкіс, який замінив на цій посаді Рубена Фляйшера, очікується 1 жовтня.

2363 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: