Ельфи та чарівний міст: дивимося новий смішний ТБ-ролик мультфільму «Уперед»

24 лютого 2020,  14:54 | Новини фільмів

Третій ТБ-ролик фентезійного мультфільму «Уперед» від студій Disney і Pixar нагадує нам, що на шляху до величі потрібно подолати безліч випробувань. Наприклад, вам потрібно буде побудувати чарівний міст над розломом, який, здається, доходить до самого центру Землі.

Анімаційне фентезі з елементами комедії та драми «Уперед», яке зняв режисер «Університету монстрів» Ден Скенлон, розповість про пригоди двох братів-ельфів (Том Голланд і Кріс Претт), які отримують чарівний посох і вирішують повернути на 24 години свого покійного батька. Але заклинання йде не за планом, і їм потрібно відправитися в наповнений небезпеками квест, щоб встигнути поспілкуватися з батьком, поки не закінчилася доба. В один з моментів їхньої подорожі брати опиняться над розколом в землі, і молодший бере в руки чарівний посох, щоб начаклувати міст. Що з цього виходить, дивіться у відео нижче.

Допрем'єрні покази нового мультфільму від Pixar стартують вже в суботу, 29 лютого, а в широкий український прокат він вийде 5 березня. Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Уперед» на нашому сайті.

2259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: